Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Ανδρουλάκης: Να ξαναγίνει το ΠΑΣΟΚ το κόμμα των νέων

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, ο Νίκος Ανδρουλάκης εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι το ΠΑΣΟΚ θα ξαναγίνει το κόμμα των νέων, προσερχόμενος στα κεντρικά γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη, μία ημέρα μετά τις εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023.

“Όπως είπαμε και προεκλογικά, θα ασκήσουμε αντιπολίτευση αξιόπιστα, δυναμικά, προοδευτικά, για να έχει πραγματικά ανταγωνιστικό αντίπαλο η Νέα Δημοκρατία. Πιστεύω ότι το ΠΑΣΟΚ έκανε ένα πρώτο ισχυρό βήμα μετά από μια διπλή μάχη, μια δύσκολη μάχη”, ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: “Μπροστά μας είναι μεγάλοι στόχοι και πιστεύω ότι θα τους πετύχουμε, διότι το πολύ αισιόδοξο χθεσινό αποτέλεσμα, πέρα από το ότι αυξήσαμε κατά 50% και την κοινοβουλευτική μας δύναμη και τα ποσοστά μας, έχουμε πάρει – συντριπτικά – αυξημένα ποσοστά στις νέες γενιές, κάτι που δεν υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια.

Αυτό μας κάνει πολύ αισιόδοξους για το μέλλον κι εκεί θα επενδύσουμε. Το ΠΑΣΟΚ να ξαναγίνει το κόμμα των νέων”.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στην Τήνο για το Πάσχα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στην Τήνο θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την οικογένειά του, σε μία μικρή ανάπαυλα πριν από την προεκλογική περίοδο εν όψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίο...

Μαρινάκης: O κ. Kασσελάκης ψεύδεται συνειδητά και κατ’ επανάληψη για τον Πονικό Κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Για «συνειδητά» και «κατ' επανάληψη» ψεύδη του Στέφανου Κασσελάκη σχετικά με τον Ποινικό Κώδικα που ψηφίστηκε επί ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιιπολίτευσης ο κυβ...

Φόρτωση άρθρων...