Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Ανδρουλάκης: Παράνομα και παράλογα αφηγήματα της Τουρκίας, θα την καταστήσουν παρία της διεθνούς κοινότητας

Πολιτική

Στο πλαίσιο των εορτασμών της ενσωμάτωσης των Δωδεκανήσων στον εθνικό κορμό, που πραγματοποιήθηκαν στη Ρόδο, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο σεβασμός του διεθνούς δικαίου είναι μονόδρομος για την ειρήνη και την ευημερία μεταξύ των λαών. Και αυτό είναι και το μήνυμα μου απέναντι στην γειτονική χώρα και στην ηγεσία της. Πρέπει να σταματήσει τα παράνομα και παράλογα αφηγήματα περί «γαλάζιας πατρίδας» και αποστρατικοποίησης των νησιών μας, διότι με αυτά θα γίνει παρίας της διεθνούς κοινότητας και θα προκαλεί συνεχώς τον ελληνικό λαό. Εμείς θέλουμε σταθερότητα και ευημερία. Είμαστε μια χώρα που στέκεται πάντα με την πλευρά του διεθνούς δικαίου».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις για τα στάνταρ και τις πιθανές εκπλήξεις των Ευρωεκλογών

Οι γιορτινές μέρες πέρασαν, τα κόμματα έχουν ανοίξει τον βηματισμό τους και η χώρα εισέρχεται στην τελική ευθεία για τις Ευρωεκλογές. Όπως είναι φυσικό, οι δημοσκοπήσεις από δω ...

Γεραπετρίτης για Μονή της Χώρας: Εκτιμώ πως θα υπάρξει επαναξιολόγηση από την τουρκική κυβέρνηση

Την οικουμενική ακτινοβολία της Μονής της Χώρας ως πολιτιστικό αγαθό επισήμανε ο κ. Γιώργος Γεραπετρίτης εκτιμώντας πως η τουρκική κυβέρνηση θα επαναξιολογήσει την μετατροπή της σε...

Μητσοτάκης από Κατερίνη: Δεν υπάρχει χριστιανόμετρο και ο πατριωτισμός φαίνεται στην πράξη και όχι στα λόγια

«Η μόνη υπεύθυνη πατριωτική δύναμη, που εγγυάται τη σταθερότητα και την ασφάλεια της χώρας είναι η Νέα Δημοκρατία», τόνισε ο Πρωθυπουργός στην Κατερίνη.

Φόρτωση άρθρων...