Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

Ανδρουλάκης: «Το βράδυ της Κυριακής δεν θα υπάρχουν νικητές και ηττημένοι»

Δεύτερος γύρος για τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ την Κυριακή (12.12.2021). Χιλιάδες φίλοι και μέλη αναμένεται να προσέλθουν και πάλι στις κάλπες για να αναδείξουν τον νέο πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής. Τον Νίκο Ανδρουλάκη ή τον Γιώργο Παπανδρέου.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, υποψήφιος στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ για την ηγεσία του κινήματος, μίλησε το βράδυ της Παρασκευής (10.12.2021) στην Κοζάνη. Έστειλε μήνυμα ενότητας για την επόμενη ημέρα, λέγοντας ότι «το βράδυ της Κυριακής δεν θα υπάρχουν νικητές και ηττημένοι».

«Εδώ στη Δυτική Μακεδονία κλείνει ένα ταξίδι για να αρχίσει ένα μεγαλύτερο την Κυριακή το βράδυ. Ένα ταξίδι νίκης και προοπτικής για τη δημοκρατική παράταξη», τόνισε.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης γνώρισε θερμή υποδοχή στην Κοζάνη, ενώ η αίθουσα Τέχνης όπου μίλησε ήταν κατάμεστη και το θερμόμετρο χτύπησε… «πράσινο» του ΠΑΣΟΚ!

«Σε όλη την Ελλάδα χιλιάδες άνθρωποι αγκαλιάζουν την προσπάθειά μας και εμείς την αγωνία τους. Ο λαός επιστρέφει στην παράταξη διότι τα κοινωνικά αδιέξοδα που δημιουργεί η ΝΔ δίνουν μεγάλο περιθώριο ανάτασης, επανασυσπείρωσης και επιστροφής των κοινωνικών δυνάμεων στη δημοκρατική παράταξη», ανέφερε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Και κατέληξε, λέγοντας: «Η παράταξή μας απέδειξε ότι έχει βαθιά ιστορική ρίζα στην ελληνική κοινωνία. Αυτή τη μεγάλη ρίζα δεν θα την αφήσουμε να χαθεί. Ζητώ από τους 270.000 Έλληνες δημοκράτες να έρθουν να μου δώσουν εντολή ανανέωσης. Και εγώ δεσμεύομαι ότι το βράδυ της Κυριακής δεν θα υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Νικητής θα είναι μόνο το ΠΑΣΟΚ και η δημοκρατική παράταξη».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πρωτοφανές επεισόδιο: Ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών, Φλώρος, γρονθοκόπησε τον Γραμμένο της Ελληνικής Λύσης (εικόνες)

Επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών ο οποίος έχει πλέον ανεξαρτητοποιηθεί, Κωνσταντίνο Φλώρο σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στη Βουλή με τις πληροφορίες να α...

Μαρινάκης για ξυλοδαρμό στη Βουλή: Είμαστε απέναντι στη βία και στα φαινόμενα εκχυδαϊσμού της Δημοκρατίας

Ανακοίνωση σχετικά με το περιστατικό ξυλοδαρμού στη Βουλή μεταξύ Κωνσταντίνου Φλώρου και Βασίλη Γραμμένου εξέδωσε ο Παύλος Μαρινάκης, στο οποίο κάνει λόγο για «φαινόμενα εκχυδαϊσμο...

Φόρτωση άρθρων...