Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Ανεβάζει τους αντιπολιτευτικούς τόνους ο Ανδρουλάκης - Πότε θα γίνουν οι ανακοινώσεις νέων προσώπων

Αποφασισμένος να ανεβάσει τους αντιπολιτευτικούς τόνους απέναντι στην Κυβέρνηση είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης. Ο πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής έχει το βλέμμα στραμμένο στην πανδημία και την οικονομία. 

Χθες, Τρίτη, κατηγόρησε την Κυβέρνηση ότι συνεχίζει να είναι άτολμη. «Οι συνεχείς παλινωδίες της κλονίζουν την εμπιστοσύνη των πολιτών στα νέα μέτρα υγειονομικής προστασίας, βάζοντας την κοινωνία σε μεγάλο κίνδυνο», τόνισε ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

«Η στήριξη του Ε.Σ.Υ. παραμένει ανεπαρκής, όπως όλοι γνωρίζαμε, αλλά και επιβεβαίωσε η Έκθεση Τσιόδρα - Λύτρα. Η εμβολιαστική κάλυψη είναι από τις χαμηλότερες στην Ευρώπη, αυξάνοντας τον κίνδυνο για την κοινωνία και οδηγώντας σε τραγικό απολογισμό σε ανθρώπινες ζωές καθημερινά. Χρειάζεται άμεσα ξεκάθαρο σχέδιο, μέτρα που θα εφαρμόζονται και έλεγχοι. Επαναλαμβάνουμε το αυτονόητο. Η προστασία της ανθρώπινης ζωής υπερβαίνει οποιοδήποτε πολιτικό κόστος», είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Κάθε μέρα στα γραφεία στη Χαριλάου Τρικούπη, γίνεται ο λεγόμενος «πρωινός καφές» όπου συζητούνται και αποφασίζονται οι επόμενες κινήσεις του κόμματος.

Στην πρωινή σύσκεψη, συμμετέχουν οι στενοί συνεργάτες του προέδρου, Ανδρέας Σπυρόπουλος και Στέφανος Ξεκαλάκης ο βουλευτής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και ο διευθυντής του κόμματος, Νίκος Σαλαγιάννης. 

Ακόμα, μεταξύ άλλων είναι οι επικεφαλής της επικοινωνιακής του ομάδας Βαγγέλης Τσόγκας, Παναγιώτης Βλάχος και η πολιτική επιστήμονας, Μάρα Κουκουδάκη.

Μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, αναμένονται οι ανακοινώσεις για τα πρόσωπα που θα βρίσκονται σε καίριες θέσεις δίπλα από τον πρόεδρο. Ακόμη τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται βέβαιο όπως αναφέρουν έμπειρα στελέχη της Κινήματος Αλλαγής.

Φαβορί για τη θέση του νέου εκπροσώπου Τύπου είναι ο βουλευτής Χαλκιδικής, Απόστολος Πάνας, όπως αποκάλυψε χθες ο Lykavitos.gr

Θεωρείται ένα πρόσωπο που συμβολίζει την ανανέωση, ενώ ως βουλευτής έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με την σοβαρή του στάση. Ακόμη όμως, ξεκαθαρίζουν, τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Ακόμα, στον στενό πυρήνα των συνεργατών του προέδρου βρίσκονται επιστήμονες, που ανήκουν σε διαφορετικούς κλάδους και δεν αποκλείεται να αξιοποιηθούν το επόμενο διάστημα με κεντρικούς ρόλους στο ΚΙΝΑΛ. 

Ειδικότερα πρόκειται για τους Νίκο Μίλη, Μιχάλη Καλαντζόπουλο, Γρηγόρη Φελώνη, Νανά Βρυώνη, Ειρήνη Κωστάκη και Βασίλη Πανάγου.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μαρινάκης: O κ. Kασσελάκης ψεύδεται συνειδητά και κατ’ επανάληψη για τον Πονικό Κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Για «συνειδητά» και «κατ' επανάληψη» ψεύδη του Στέφανου Κασσελάκη σχετικά με τον Ποινικό Κώδικα που ψηφίστηκε επί ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιιπολίτευσης ο κυβ...

Στην Τήνο για το Πάσχα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στην Τήνο θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την οικογένειά του, σε μία μικρή ανάπαυλα πριν από την προεκλογική περίοδο εν όψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίο...

Μαρινάκης για Κασσελάκη: Αντί να σιωπήσει για τις παραλείψεις του ΣΥΡΙΖΑ, εργαλειοποιεί την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου

Αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη αφήνει ο Παύλος Μαρινάκης με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την αποφυλάκιση του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή»,...

Φόρτωση άρθρων...