Δευτέρα
20 Μαΐου 2024

«Αντάρτικο» λίγες ώρες μετά την προσχώρηση στον ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική

Με απανωτές τροπολογίες ο Νίκος Φίλης έχει «απαιτήσει» να μην εφαρμοστεί το υπουργείο την Τράπεζα Θεμάτων. Είναι μια από τις δύο σημαίες που έχει σηκώσει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος ο αρχηγός του στο θέμα της Παιδείας το οποίο επιχειρεί να μετατρέψει σε προμετωπίδα της επιστροφής του κόμματος στο πεζοδρόμιο.

Η νέα όμως μεταγραφή ο Συμεών Κεδίκογλου «γκρέμισε» τις αιτιάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Συμεών Κεδίκογλου, μιλώντας στην Εφημερίδα των Συντακτών με μια αναφορά όχι μόνο «γκρέμισε» την τακτική του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτό το ζήτημα ανέδειξε και κάτι ακόμη. Ότι η Τράπεζα Θεμάτων λειτουργεί υποστηρικτικά προς τους φτωχότερους μαθητές που δεν έχουν τη δυνατότητα παρακολούθησης φροντιστηρίων.

Και προχωρά ακόμη περισσότερο λέγοντας πως «η επιτροπή διαλόγου για την Παιδεία το 2016 υπό τον καθ. Αντ. Λιάκο πρότεινε την επαναφορά της» κάτι που δεν έγινε φυσικά προκαλώντας εύλογα ερωτήματα για την τακτική του ΣΥΡΙΖΑ και ως κυβέρνηση.

Δηλαδή την ώρα που κατηγορεί την κυβέρνηση πως επιδιώκει με την καθιέρωση βάσεων να στείλει υποψήφιους φοιτητές στα ιδιωτικά κολέγια, λαμβάνει θέσεις και ζητά την κατάργηση διατάξεων που διευκολύνουν, όπως τουλάχιστον περιγράφει το νέο μέλος του κόμματος, τους φτωχότερους.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κασσελάκης: Θα ανοίξουμε τις πόρτες μας, με αξιοκρατία θα αγκαλιάσουμε νέα μέλη ισότιμα

«Εάν στηρίξουμε τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να πάρει ένα πολύ καλό ποσοστό, να είναι ξεκάθαρο ότι έχουμε κοντύνει επιτέλους την αλαζονεία του 41%, εμείς δεν θα είμαστε αλαζόνες στην άλλη μεριά τ...

ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ για μήνυμα Ερντογάν: Ο κ. Μητσοτάκης θα σιωπήσει απέναντι σε αυτή την πρόκληση;

«Σε ένα προκλητικό του μήνυμα την Ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έγραψε πως σαν σήμερα άναψε ‘η σπίθα του πνεύματος της ανεξαρτησίας κ...

Φόρτωση άρθρων...