Δευτέρα
20 Μαΐου 2024

Αποκάλυψη: Μυστική συνάντηση Τσίπρα-Καμμένου

Πολιτική
Μυστική συνάντηση πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στον 7ο όροφο των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ ανάμεσα στους δυο πρώην κυβερνητικούς εταίρους Αλέξη Τσίπρα και Πάνο Καμμένο.

Η συνάντηση, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Lykavitos.gr, πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα ενώ άρθηκαν και οι "παρεξηγήσεις" που το τελευταίο διάστημα είχαν απομακρύνει πολιτικά αλλά και προσωπικά τους δύο Προέδρους του πάλαι ποτέ Αντιμνημονιακού μετώπου.

Μάλιστα ο Αλέξης Τσίπρας προχώρησε και σε μια πρόταση - έκπληξη προς τον Πρόεδρο των ΑΝΕΛ, που αιφνιδίασε ακόμη και τον Πάνο Καμμένο.

Ανακοινώνοντας του πως έχει αποφασίσει να τον τοποθετήσει επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ όταν γίνουν εκλογές. 

Όπως μάθαμε φανερά συγκινημένος και δακρυσμένος ο Πάνος Καμμένος έκανε αποδεκτή την τιμητική πρόταση του Αλέξη Τσίπρα κι η ιστορική βραδιά έκλεισε με μια μεγάλη όσο και θερμή αγκαλιά μεταξύ των δύο πρώην κυβερνητικών εταίρων (όπως τις παλιές) τις πρώτες πρωινές ώρες της Πρωταπριλιάς.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τον Παπανδρέου θυμήθηκε ο Κασσελάκης - Πήγε στο περίπτερο του ΠΑΣΟΚ στον Εύοσμο

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι περιοδείες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Στέφανος Κασσελάκης, ευρισκόμενος στη Θεσσαλονίκη, επισκέφτηκε το προεκλογικό περίπτερο του ΠΑΣΟΚ στον Εύοσμ...

Βορίδης: Η συνέχιση της θετικής πορείας της χώρας διασφαλίζεται μόνο μέσα από μία ισχυρή ΝΔ

Μήνυμα ενόψει των Ευρωεκλογών 2024 έστειλε ο Μάκης Βορίδης, σε εκδήλωση της ΝΔ στον Μαραθώνα. «Στις 9 Ιουνίου οι πολίτες θα κληθούν να επιλέξουν τους εκπροσώπους τους, μεταξύ αυ...

ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ για μήνυμα Ερντογάν: Ο κ. Μητσοτάκης θα σιωπήσει απέναντι σε αυτή την πρόκληση;

«Σε ένα προκλητικό του μήνυμα την Ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έγραψε πως σαν σήμερα άναψε ‘η σπίθα του πνεύματος της ανεξαρτησίας κ...

Φόρτωση άρθρων...