Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Απόψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα «φωτογραφίσει» την ημερομηνία των Εκλογών

Όπως όλα δείχνουν έχει αποφασιστεί το χρονοδιάγραμμα για τη διεξαγωγή των Εθνικών Εκλογών. Σήμερα ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συνέντευξή του στον Σταύρο Θεοδωράκη στον Alpha στις 22:50 αναμένεται να «φωτογραφίσει» την ημερομηνία που θα διεξαχθούν οι Εκλογές

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ανακοίνωση της ημερομηνίας των Εκλογών θα γίνει λίγο μετά το Πάσχα. Η πιο πιθανή ημερομηνία για τη διεξαγωγή των Βουλευτικών Εκλογών είναι η 21η Μαΐου.

Η εκπομπή «Πρωταγωνιστές» με το Σταύρο Θεοδωράκη έχει προαναγγέλλει την αποψινή συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη, η οποία έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου. Κεντρικό θέμα είναι το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και οι ευθύνες για την παραμέληση του σιδηρόδρομου.

Κατά την τελευταία συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στις 9 Μαρτίου, το οποίο πραγματοποιήθηκε μετά το δυστύχημα στα Τέμπη, ο Πρωθυπουργός έκλεισε το σενάριο για Εκλογές πριν το Πάσχα. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στους υπουργούς του, είχε έδωσε τέλος στα σενάρια περί εκλογών πριν από το Πάσχα. 

Ο Πρωθυπουργός εξήγησε ότι έχουμε πλούσιο νομοθετικό έργο τις επόμενες εβδομάδες και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κυβέρνηση προωθεί περίπου δέκα νομοσχέδιο, τα οποία αφορούν διάφορα υπουργεία, με έμφαση να δίνεται, επίσης, στη διαλεύκανση της υπόθεσης του δυστυχήματος στα Τέμπη.

Είκοσι ημέρες σχεδόν μετά την τραγωδία στα Τέμπη φαίνεται ότι ο Πρωθυπουργός έχει καταλήξει ως προς το χρονικό ορίζοντα. Ακόμα και αν δεν ανακοινώσει τώρα την ακριβή ημερομηνία των Εκλογών, θα υπάρχει μία πιο σαφής εικόνα για τη διεξαγωγή της πρώτης εκλογικής αναμέτρησης.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, μιλώντας στο MEGA τη Δευτέρα, είπε ότι πρωθυπουργός «θα αποσαφηνίσει πολύ σύντομα τις προθέσεις του» για τις εκλογές, ενώ πιεζόμενος σχετικά με τον χρόνο που θα διεξαχθούν, σημείωσε ότι «κοντά στο Πάσχα θα υπάρχουν ανακοινώσεις».
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης: Ο Λευτέρης Πετρούνιας για ακόμα μία φορά έφερε την Ελλάδα στην κορυφή – Θερμά συγχαρητήρια

«Σε ευχαριστούμε Λευτέρη. Θερμά συγχαρητήρια!», ανέφερε o Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, μετά το χρυσό μετάλλιο του Λευτέρη Πετρούνια στο Ευρωπαϊκό Πρωτ...

Φόρτωση άρθρων...