Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Αττική Οδός: Αποζημίωση 2.000 ευρώ ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για κάθε όχημα που εγκλωβίστηκε

Πολιτική

Αποζημίωση 2.000 ευρώ για κάθε όχημα που εγκλωβίστηκε στην Αττική Οδό ζήτησε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, από την «Αττική Οδό».

Έπειτα από το χάος που προκλήθηκε από την κακοκαιρία «Ελπίδα», ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητά να αποζημιωθούν οι άνθρωποι που βρέθηκαν εγκλωβισμένοι στον αυτοκινητόδρομο. 

Περισσότερα από 3.000 οχήματα εγκλωβίστηκαν εχθές στην Αττική Οδό. Νωρίτερα, είχαν απεγκλωβιστεί 1.800 οχήματα, ενώ παρέμεναν εγκλωβισμένα περίπου 1.200.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε με τη διοίκηση της παραχωρησιούχου εταιρείας της Αττικής Οδού και ζήτησε την καταβολή του ποσού των 2.000 ευρώ ανά εγκλωβισμένο αυτοκίνητο. Η εταιρεία το αποδέχθηκε.

Ο Πρωθυπουργός προήδρευσε σε σύσκεψη στην οποία μετείχαν ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης, οι υπουργοί Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης και Άκης Σκέρτσος, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου, ο υφυπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ Αναστάσιος Μάνος.

Στη σύσκεψη έγινε αποτίμηση της κατάστασης και ελήφθησαν αποφάσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που συνεχίζουν να υπάρχουν από την κακοκαιρία.

Σχετικές ενημερώσεις και ανακοινώσεις θα γίνουν από τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Στυλιανίδη στις 11:00 και από τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα στις 11:30.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μαρινάκης: Έπεσαν οι μάσκες για κόμματα που εξελέγησαν με σημαία την Εκκλησία

«Δεν φοβόμαστε να πάμε στην Εκκλησία και κανένας δεν μπορεί να φοβίσει τον οποιονδήποτε», απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτ...

Φόρτωση άρθρων...