Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Δείπνο για Σαμαρά, Γεωργιάδη, Πλεύρη στην Κηφισιά

Πολιτική

Την περασμένη Τετάρτη συναντήθηκαν ο Αντώνης Σαμαράς, ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Θάνος Πλεύρης. Το ραντεβού δόθηκε σε γνωστό εστιατόριο της Κηφισιάς, για λίγο μετά τις 9 το βράδυ.

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ειδικά ο πρώην πρωθυπουργός, με τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας τα λένε, αφού οι σχέσεις τους είναι στενές, αλλά η συνάντηση αυτή ήρθε λίγα 24ωρα πριν την κοπή της πίτας του Άδωνι Γεωργιάδη.

Εκεί για ακόμη μια φορά, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αποθέωσε τον Αντώνη Σαμαρά, που ήταν στις πρώτες θέσεις του γηπέδου "Σπύρος Λούης ",όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, ενώ άσκησε σκληρή κριτική και στην κυβέρνηση.

Παράλληλα, όμως απάντησε και στον Νίκο Δένδια, που είχε υποστηρίξει πως η Συμφωνία των Πρεσπών δίνει τη δυνατότητα στην άλλη γραμμή, την πιο σκληρή, προσωρινά να ισχυροποιηθεί.

"Εγώ θέλω να παίρνω το χειροκρότημα των νεοδημοκρατών. Άλλοι μπορεί να χαίρονται με τα χειροκροτήματα του ΣΥΡΙΖΑ”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μαρινάκης κατά ΣΥΡΙΖΑ για Μάτι: Παίζει πολιτικά παιχνίδια, κάνει το άσπρο μαύρο για τον Ποινικό Κώδικα

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, με αφορμή δηλώσεις του Σωκράτη Φάμελλου και άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την απόφαση του δι...

Φόρτωση άρθρων...