Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Δείπνο Μητσοτάκη με Χριστοδουλίδη στο Μαξίμου

Δείπνο στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, παρέθεσε το βράδυ της Πέμπτης ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Συγκεκριμένα, στις 8:30 έφτασε ο Προέδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Μέγαρο Μαξίμου και τον υποδέχτηκε ο Πρωθυπουργός. 

Το δείπνο παρατίθεται παρουσία ανώτατων συνεργατών και των δύο και θα γίνει μία πρώτη προετοιμασία για την αυριανή συνεδρίαση του 1ου Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας – Κύπρου αύριο, Παρασκευή στις 12:00.

Στη συνεδρίαση αναμένεται να συζητηθούν και όσα έλαβαν χώρα στη διάσκεψη του Παρισιού για τον πόλεμο στο Ισραήλ στην οποία έδωσαν το «παρών» και οι δύο ηγέτες.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στην Τήνο για το Πάσχα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στην Τήνο θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την οικογένειά του, σε μία μικρή ανάπαυλα πριν από την προεκλογική περίοδο εν όψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίο...

Σακελλαροπούλου: Το αναστάσιμο φως να γίνει οδηγός όλων μας προς έναν κόσμο χωρίς πολέμους

«Το αναστάσιμο φως να γίνει οδηγός όλων μας προς έναν κόσμο χωρίς πολέμους» ευχήθηκε σε δήλωση της η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Ειδικότερα, στο μήνυμα τη...

Φόρτωση άρθρων...