Τρίτη
27 Σεπτεμβρίου 2022

Ανανεωμένο: Δείτε live τα αποτελέσματα για τη «μάχη» της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική

Σε εξέλιξη βρίσκεται η καταμέτρηση των ψήφων για την ανάδειξη της νέας Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, μετά τη χθεσινή ψηφοφορία με την οποία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 3ου συνεδρίου του κόμματος.

Με βάση την ενσωμάτωση μέχρι τις 14.24 το μεσημέρι (πάνω από 3.640 ψήφοι από σύνολο περίπου 4.500), προηγείται μακράν ο στενός συνεργάτης του Νίκου Ανδρουλάκη, Ανδρέας Σπυρόπουλος (1789 ψήφοι), ο οποίος, όπως όλα δείχνουν θα είναι ο νέος γραμματέας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Στη δεύτερη θέση κατατάσσεται ο μέχρι τώρα γραμματέας, Μανώλης Χριστοδουλάκης (1189 ψήφοι) και τρίτος είναι ο επίσης στενός συνεργάτης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Στέφανος Ξεκαλάκης. (1051 ψήφοι).

Τέταρτος κατατάσσεται ο Κώστας Παπαδημητρίου, (737 ψήφους) ο οποίος είναι ο γενικός γραμματέας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, που πριμοδοτήθηκε από την πλευρά Ανδρουλάκη. Πέμπτος ο Φίλιππος Σαχινίδης, και έκτος ο Μιχάλης Καρχιμάκης που ανήκουν στους παπανδρεϊκούς.

Έβδομος ο Σωτήρης Παπαγεωργίου, όγδοος ο Παναγιώτης Ψυχογιός, ένατος ο Συμεών Δανιηλίδης.

Σε υψηλή θέση εκλέγεται ο Παύλος Χρηστίδης (στην 10η θέση ως τώρα με 630 σταυρούς) ο οποίος στηρίχθηκε από γεννηματικούς, νεολαίους και προεδρικούς ενώ κατάφερε να εκλέξει και 5-6 από την «ομάδα» του.

Προεδρικοί

Στο στρατόπεδο των «ανδρουλακικών» στη 18η θέση είναι ο Σωτήρης Ζαρπαλάς, ο Ηρακλής Δρούλιας (θέση 32), ο Χάρης Δούκας (θέση 42), ο Αντώνης Σαουλίδης (θέση 64), η Μάρα Κουκουδάκη (θέση 75), ο εκπρόσωπος Τύπου Δημήτρης Μάντζος (81ος), ο Παναγιώτης Βλάχος (86ος), ο Βαγγέλης Τσόγκας (145ος), η διευθύντρια του γραφείου του Ν. Ανδρουλάκη, Ελένη Αναστασίου (165η), η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Αναστασία Σιμητροπούλου (248η θέση).

Παπανδρεϊκοί

Από τους παπανδρεϊκούς εκτός από τους Μιχάλη Καρχιμάκη και Φίλιππο Σαχινίδη, η εξ απορρήτων συνεργάτιδα του Γ. Παπανδρέου Έφη Χαλάτση η βρίσκεται με τα ως τώρα αποτελέσματα στην 22η θέση και είναι μέχρι στιγμής η πρώτη γυναίκα (στο σύνολο) σε σταυρούς, ενώ ο Δημήτρης Ρέππας κατατάσσεται 27ος . Πολύ καλά πήγαν επίσης, ο Γιώργος Πεταλωτής (58ος), Δημήτρης Οικονόμου (40ος) ο Βασίλης Νούσιος (51ος), η Πωλίνα Λάμψα (61η).

Ο στενός συνεργάτης της Φώφης Γεννηματά Μανώλης ‘Οθωνας πήγε εξαιρετικά καλά καθώς είναι στη 31η θέση, επίσης ο Στέφανος Παραστατίδης (70ος), ο Γιάννης Κουτσούκος (52ος) , ο Πέτρος Ευθυμίου – τον οποίο ενημέρωσαν το βράδυ του Σαββάτου ότι θα είναι υποψήφιος – κατατάσσεται ως τώρα 108ος, ο Χρήστος Πρωτόπαπας (198ος).

Πολύ υψηλά κατετάγη το στέλεχος της ανανεωτικής αριστεράς Θοδωρής Μαργαρίτης που έρχεται 43ος και είναι ο πρώτος σε ψήφους από τους εκτός ΠΑΣΟΚ, ενώ ο πρώην ευρωβουλευτής Κώστας Χρυσόγονος που εκπροσωπεί τη διεύρυνση του ΠΑΣΟΚ, κατατάσσεται στην 193η θέση.

Δείτε τα μέχρι τώρα αποτελέσματα

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης στο υπουργικό για Τουρκία: Έχουν απέναντί τους ολόκληρη την Ευρώπη και τους συμμάχους μας

Νέο μήνυμα στην Άγκυρα έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στη διάρκεια του υπουργικού Συμβουλίου που ξεκίνησε λίγο μετά τις 11 το πρωί. Ο κ. Μητσοτάκης στην αρχή της ει...