Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

ΚΙΝΑΛ: Πρόεδρος της ΚΟ ο Κατρίνης - Τι ανακοίνωσε ο Ανδρουλάκης (βίντεο)

Πολιτική

Μήνυμα ενότητας και ανανέωσης της παράταξης με στόχο την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών στις προσεχείς εθνικές εκλογές έστειλε με την ομιλία του ο Νίκος Ανδρουλάκης στην πρώτη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΚΙΝΑΛ, μετά την εκλογή του στην ηγεσία.

«Πήρα ξεκάθαρη εντολή για αλλαγή να προχωρήσουμε ενωμένοι. Δεν υπάρχουν πλέον νικητές και ηττημένοι. Ολοι μαζί έχουμε ένα κοινό στόχο να ξανακάνουμε την παράταξη μεγάλη» επανέλαβε ο Ν. Ανδρουλάκης, μιλώντας στους βουλευτές του. «Η Κοινοβουλευτική Ομάδα θα είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Σας θεωρώ όλους συνεργάτες», είπε.

«Στους ανθρώπους που συμμετείχαν θα προστεθούν και άλλοι, για να κάνουμε τη νίκη της παράταξης, νίκη της πατρίδας.

Ξεκινάμε το αμέσως επόμενο διάστημα διαδικασίες αυτοοργάνωσης σε όλη την Ελλάδα. Θα δημιουργήσουμε ένα κόμμα ανοικτό, σύγχρονο, μακριά από πελατειακές νοοτροπίες. Αυτή η προσπάθεια θα φέρει ισχυρά ψηφοδέλτια, ώστε να δώσουμε τη μάχη των επόμενων εκλογών.

Να ανανεωθούμε, να διατηρήσουμε την πολιτική μας αυτονομία. Οφείλουμε αυτή την εντολή να τη σεβαστούμε όλοι μας. Και πρώτος απ’ όλους εγώ. Είναι ανάγκη να κινηθούμε χωρίς στεγανά».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης πρότεινε:

  • Επικεφαλής της ΚΟ τον Μιχάλη Κατρίνη, ο οποίος θα αντικαθιστά τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο στη Βουλή, αφού δεν είναι βουλευτής του εθνικού κοινοβουλίου, αλλά ευρωβουλευτής.
  • Πρώτο κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο τον Κώστα Σκανδαλίδη και δεύτερη κοινοβουλευτική εκπρόσωπο τη Νάντια Γιαννακοπούλου.
  • Γραμματέα της ΚΟ την Ευαγγελία Λιακούλη.
  • Αναπληρωτή γραμματέα της ΚΟ τον Γιώργο Αρβανιτίδη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ρωμανός: «Ο κ. Ανδρουλάκης συνεχίζει να κερδίζει δικαιωματικά τον τίτλο του πράσινου ΣΥΡΙΖΑ για το κόμμα του»

Αιχμές κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη, αφήνει ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός. «Ο κ. Ανδρουλάκης συνεχίζει να κερδίζει δ...

Ανδρουλάκης: «Η κοροϊδία και η αλαζονεία θα αποδοκιμαστούν από τον λαό στις Ευρωεκλογές»

Απάντηση στο δίλημμα περί σταθερότητας που θέτει ο Πρωθυπουργός, έδωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ. «Ο κ. Μητσοτάκης δίνει ένα ρεσιτάλ α...

Φόρτωση άρθρων...