Πέμπτη
16 Μαΐου 2024

"Δεν θα διεκδικήσω την ηγεσία της Κεντροαριστεράς"

Πολιτική

Στο πρόσωπο του Γιώργου Καμίνη, αρκετοί έβλεπαν τον επόμενο ηγέτη της Κεντροαριστεράς, και το πρόσωπο που θα μπορούσε να ενώσει τις… φυλές του συγκεκριμένου πολιτικού χώρου, και να τον διευκολύνει να έχει μια καλύτερη τύχη, σε σχέση με τα υπάρχοντα σχήματα.

Με άρθρο του στη “Real News”, ο Δήμαρχος Αθηναίων απορρίπτει τα συγκεκριμένα σενάρια, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν είναι στις προθέσεις του η διεκδίκηση της ηγεσίας της Κεντροαριστεράς.

Ο Γιώργος Καμίνης σημειώνει χαρακτηριστικά με το άρθρο του στη “Real News” τα εξής:

“Με σεβασμό στην Αθήνα, στους κατοίκους της πόλης που δυο φορές με έχουν εμπιστευθεί, αλλά και στους πολίτες που ανήκουν στον χώρο που θεωρώ ότι αποτελεί το φυσικό πολιτικό περιβάλλον μου, και τον οποίο παρακολουθώ πολύ στενά, δεν πρόκειται να εμπλακώ στην επικείμενη διαδικασία ανάδειξης ηγεσίας”.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γιώργος Αυτιάς: Θα έχει διπλάσιους σταυρούς από τον δεύτερο υποψήφιο ευρωβουλευτή

Ένα φαινόμενο που πολύ δύσκολα θα παρατηρηθεί σε άλλο κόμμα θα καταγραφεί το βράδυ των ευρωεκλογών. Από τις ενδείξεις που υπάρχουν στους ψηφοφόρους της ΝΔ αλλά και από τις σοβαρές ...

Μητσοτάκης: Τα θαλάσσια πάρκα δεν αφορούν την Τουρκία - Δεν θα κυρώσουμε τα μνημόνια της Συμφωνίας των Πρεσπών

Το μήνυμα ότι «είναι θετικό να συνομιλούμε» με την Τουρκία «χωρίς, όμως, αυταπάτες ότι η Τουρκία έχει αλλάξει τις πάγιες θέσεις της σχετικά με το Αιγαίο», έστειλε, μιλώντας στην τη...

Φόρτωση άρθρων...