Τρίτη
23 Απριλίου 2024

Δένδιας σε Ζελένσκι: «Η Ελλάδα καταδικάζει πλήρως κάθε απόπειρα αλλαγής συνόρων από δυνάμεις του αναθεωρητισμού» (Photos)

Στο Κίεβο βρίσκεται ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, όπου είχε επαφές με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, και τον Ουκρανό ομόλογό του, Ντμίτρο Κουλέμπα.

Ο Νίκος Δένδιας έγινε δεκτός από τον Βολοντιμίρ Ζελένσκι, και υπογράμμισε ότι η Ελλάδα συνεχίζει να στηρίζει την Ουκρανία και «καταδικάζει πλήρως κάθε απόπειρα αλλαγής συνόρων από δυνάμεις του αναθεωρητισμού».

Πριν από τη συνάντηση με τον Ουκρανό Πρόεδρο, ο Νίκος Δένδιας συναντήθηκε με τον υπουργό Εξωτερικών της Ουκρανίας, Ντμίτρο Κουλέμπα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ήχησαν οι σειρήνες και τότε ο Νίκος Δένδιας και η ελληνική αντιπροσωπεία μεταφέρθηκαν σε καταφύγιο.

Νωρίτερα, ο Νίκος Δένδιας μαζί με τον Ντμίτρο Κουλέμπα επισκέφθηκαν το μνημείο πεσόντων υπερασπιστών της Ουκρανίας, όπου ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών κατέθεσε ανθοδέσμη, ως φόρο τιμής σε όσους έπεσαν αγωνιζόμενοι για την κυριαρχία και την ανεξαρτησία της Ουκρανίας, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΝΔ: Μένουμε πιστοί στην τροχιά ευθύνης και προόδου που χάραξε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής

Μένουμε πιστοί στην τροχιά ευθύνης και προόδου που χάραξε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, αναφέρει σε ανακοίνωση η ΝΔ με αφορμή τα 26 χρόνια από τον θάνατό του. «Σαν σήμερα, πριν από...

Τηλεφωνική επικοινωνία Δένδια με τον Αμερικανό υπουργό Άμυνας Λόιντ Όστιν – Τι συζήτησαν

Με τον υπουργό Άμυνας, Λόιντ Όστιν, επικοινώνησε τηλεφωνικά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας. Αντικείμενο της συνομιλίας του ήταν οι εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή με τ...

Φόρτωση άρθρων...