Τετάρτη
15 Μαΐου 2024

Διεγράφη από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ο Παναγιώτης Κουρουμπλής

Πολιτική

Εκτός της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ έθεσε τον Παναγιώτη Κουρουμπλή ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος απέστειλε τη σχετική επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις του βουλευτή περί «δολοφόνων» της κυβέρνησης.

Οι αναφορές του Παναγιώτη Κουρουμπλή για "χιλιάδες ανθρώπους που δολοφονήθηκαν" από το βήμα του ελληνικού κοινοβουλίου προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του κ. Τσίπρα.

"Όφειλε να είχε παραιτηθεί ο πρωθυπουργός μετά από αυτήν την αποκάλυψη. Δεν θα το περάσετε έτσι, μέσα σε αυτό το περιβάλλον δολοφονήθηκαν άνθρωποι το καταλαβαίνετε το συνειδητοποιείτε τι έχει συμβεί στη χώρα", είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Κουρουμπλής.

Το περιστατικό προκάλεσε σάλο, και τις οργισμένες αντιδράσεις του κυβερνώντος κόμματος. Ο διάλογος που καταγράφηκε είναι ενδεικτικός της έντασης που προκλήθηκε.

Έπειτα από το περιστατικό, το οποίο προκάλεσε σάλο, και τις οργισμένες αντιδράσεις του κυβερνώντος κόμματος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τηλεφώνησε από τις Βρυξέλλες στη γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Όλγα Γεροβασίλη, θέλοντας να μεταφέρει ένα τελεσίγραφο στο βουλευτή του κόμματος και πρώην υπουργό. Θα ανασκευάσει, ή θα διαγραφεί από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Επιστολική ψήφος: Πώς ψηφίζουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου - Αναλυτικός οδηγός με 15 ερωταπαντήσεις και οδηγίες

Αναλυτικό οδηγό με τη μορφή 14 + 1 σύντομων ερωτήσεων – απαντήσεων εξέδωσε το Υπουργείο Εσωτερικών, ο οποίος θα αποτελέσει τον «οδικό χάρτη» των Ελλήνων που θα ασκήσουν το εκλογικό...

Μητσοτάκης: Επένδυση ύψους 2 δισ. ευρώ τα επόμενα δύο χρόνια για την ενίσχυση της πολιτικής προστασίας

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρέστη το πρωί στο συνέδριο με θέμα «Προωθώντας την Καινοτομία στην Αντιμετώπιση Φυσικών Καταστροφών - Ανταλλαγή Καλών Πρακτικών: Μία Πράξη Πολι...

Μητσοτάκης για νέο νοσοκομείο Κομοτηνής: Υπερσύγχρονο - Θα εξυπηρετεί χριστιανούς και μουσουλμάνους

Tο υπό ανέγερση νέο νοσοκομείο στην Κομοτηνή επισκέφθηκε το απόγευμα o Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών. Το νέο γενικό νοσοκομείο στην...

Φόρτωση άρθρων...