Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

ΚΙΝΑΛ: Διακόπτει και ο Λοβέρδος την προεκλογική του εκστρατεία (εικόνα)

Πολιτική

Και ο Ανδρέας Λοβέρδος ανακοίνωσε ότι διακόπτει την προεκλογική του εκστρατεία για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, μετά την νέα περιπέτεια της υγείας της Φώφης Γεννηματά.

Η νέα μάχη με την υγεία της που καλείται να δώσει η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ έχει προκαλέσει κύμα συμπαράστασης από τον πολιτικό κόσμο.

Μετά τον Νίκο Ανδρουλάκη που ανακοίνωσε ότι αναστέλλει την προεκλογική του εκστρατεία, σειρά είχε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Με ανάρτησή του στο twitter, ο βουλευτής και πρώην υπουργός ανέφερε πως ακυρώνει όλες τις προγραμματισμένες του ομιλίες και ραδιοτηλεοπτικές συνεντεύξεις, για να σταθεί δίπλα στη μάχη που δίνει αυτή τη στιγμή η Φώφη Γεννηματά. 

«Γιατί δε μου πάει η καρδιά», έγραψε ο Ανδρέας Λοβέρδος συγκεκριμένα, δίνοντας το δικό του μήνυμα απέναντι στο γεγονός που έχει προκαλέσει από εχθές σοκ στον πολιτικό κόσμο.

Η ανάρτηση του Ανδρέα Λοβέρδου:

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σακελλαροπούλου: Το αναστάσιμο φως να γίνει οδηγός όλων μας προς έναν κόσμο χωρίς πολέμους

«Το αναστάσιμο φως να γίνει οδηγός όλων μας προς έναν κόσμο χωρίς πολέμους» ευχήθηκε σε δήλωση της η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Ειδικότερα, στο μήνυμα τη...

Στην πυραυλάκατο «Κρυσταλλίδης» και στη Διοίκηση Άμυνας Νήσου Μεγίστης ο Ν. Δένδιας

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, συνέχισε σήμερα, Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου, την επίσκεψή του στο Καστελλόριζο, συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ στρατηγό Δημήτριο Χούπη,...

Φόρτωση άρθρων...