Διαμαρτυρία έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή πραγματοποιησε το μεσημέρι η Λαϊκή Ενότητα «ενάντια στη φίμωση της παράταξης από την κρατική ραδιοτηλεόραση».
Στελέχη της ΛΑΕ τονίζουν ότι «είναι αδιανόητο η δημόσια τηλεόραση να έχει μετατραπεί σε κυβερνητικό παραμάγαζο και σε τσιφλίκι του συνεταιρισμού ΣΥΡΙΖΑ-Ν.Δ.».
Ειδικότερα τα στελέχη της Λαϊκής Ενότητας τόνιζαν ότι «είναι στοιχείο πολιτικής ανωμαλίας και νόθευσης των εκλογών το γεγονός ότι η ΕΡΤ ακολουθεί πολιτική φίμωσης της ΛΑ.Ε. και των μη συστημικών δυνάμεων”, όπως ανέφερε ο iskra, ιστοσελίδα που πρόσκεινται στη Λαϊκή Ενότητα.
Ο Παναγιωτης Λαφαζάνης τόνισε ότι «θα συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις ενάντια στο νέο μαύρο της ΕΡΤ και ότι θα υπάρξουν αγωγές και μηνύσεις για την αντιδημοκρατική στάση της τελευταίας».
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις