Κυριακή
03 Δεκεμβρίου 2023

Θάνος Δημάδης: Ο Κασσελάκης ουδέποτε εργάστηκε στο Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών στην Ουάσινγκτον

Mε μία ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο δημοσιογράφος Θάνος Δημάδης σχολιάζει το βιογραφικό του Στέφανου Κασσελάκη. Ο Θάνος Δημάδης εστιάζει στο γεγονός ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «ισχυρίζεται ότι εργάστηκε στο Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών (CSIS) στην Ουάσιγκτον». 

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος «επικοινώνησα με το Κέντρο όπου μου δήλωσαν ότι δεν βρίσκουν πουθενά κανένα record για τον κ. Κασσελάκη ως εργαζόμενό τους».

«Οφείλει ο κ. Κασσελάκης να πει δημοσίως πότε και με ποια ιδιότητα εργάστηκε στο Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών (CSIS) στην Ουάσινγκτον διότι στο Κέντρο διαβεβαιώνουν σε γραπτή τους απάντηση ότι δεν τον γνωρίζουν!», προσθέτει στην ανάρτησή του ο Θάνος Δημάδης.

Θάνος Δημάδης: Ο Κασσελάκης ουδέποτε εργάστηκε στο Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών στην Ουάσινγκτον

Στη συνέχεια με σχόλιό του κάτω από την ανάρτησή του ο δημοσιογράφος γράφει πως «σε δήλωση του το CSIS λέει "We have looked into this and we could not locate a record of an affiliation with CSIS». Προσθέτουν ότι «though candidly our records aren't perfect -- records from years ago are unfortunately often incomplete", και εξ ου ο κ. Κασσελάκης έχει υποχρέωση να δηλώσει ΠΟΤΕ και με ΠΟΙΑ ιδιότητα εργάστηκε στο Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών της Ουάσινγκτον όπως λέει. Αν ήταν πραγματικά εργαζόμενός του αμερικανικού think tank, οφείλει να απαντήσει για να διασταυρωθεί τι είναι αληθές και τι ψευδές στο βιογραφικό του κ. Κασσελάκη».

Θάνος Δημάδης: Ο Κασσελάκης ουδέποτε εργάστηκε στο Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών στην Ουάσινγκτον

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο Στέφανος Κασσελάκης γιόρτασε τα γενέθλια του σκύλου του - Η τούρτα, τα κεράκια και η μουσική

Γενέθλια είχαν στο σπίτι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη καθώς ο σκύλος του, η Φάρλι έγινε τεσσάρων ετών, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να της σβήνει κεράκια σε μία μίνι τού...

Με τρέιλερ 8 δευτερολέπτων οι «11» προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου ονόματος στο κόμμα Χαρίτση - Αχτσιόγλου

Με ένα βίντεο 8 δευτερολέπτων που δημοσιεύουν -πρώην πλέον- στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ γίνεται η πρόσκληση στην ανοιχτή εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου ονόματος της κίνησης των «11» α...

Φόρτωση άρθρων...