Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Θάνος Δημάδης: Ο Κασσελάκης ουδέποτε εργάστηκε στο Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών στην Ουάσινγκτον

Mε μία ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο δημοσιογράφος Θάνος Δημάδης σχολιάζει το βιογραφικό του Στέφανου Κασσελάκη. Ο Θάνος Δημάδης εστιάζει στο γεγονός ότι ο Στέφανος Κασσελάκης «ισχυρίζεται ότι εργάστηκε στο Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών (CSIS) στην Ουάσιγκτον». 

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος «επικοινώνησα με το Κέντρο όπου μου δήλωσαν ότι δεν βρίσκουν πουθενά κανένα record για τον κ. Κασσελάκη ως εργαζόμενό τους».

«Οφείλει ο κ. Κασσελάκης να πει δημοσίως πότε και με ποια ιδιότητα εργάστηκε στο Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών (CSIS) στην Ουάσινγκτον διότι στο Κέντρο διαβεβαιώνουν σε γραπτή τους απάντηση ότι δεν τον γνωρίζουν!», προσθέτει στην ανάρτησή του ο Θάνος Δημάδης.

Θάνος Δημάδης: Ο Κασσελάκης ουδέποτε εργάστηκε στο Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών στην Ουάσινγκτον

Στη συνέχεια με σχόλιό του κάτω από την ανάρτησή του ο δημοσιογράφος γράφει πως «σε δήλωση του το CSIS λέει "We have looked into this and we could not locate a record of an affiliation with CSIS». Προσθέτουν ότι «though candidly our records aren't perfect -- records from years ago are unfortunately often incomplete", και εξ ου ο κ. Κασσελάκης έχει υποχρέωση να δηλώσει ΠΟΤΕ και με ΠΟΙΑ ιδιότητα εργάστηκε στο Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών της Ουάσινγκτον όπως λέει. Αν ήταν πραγματικά εργαζόμενός του αμερικανικού think tank, οφείλει να απαντήσει για να διασταυρωθεί τι είναι αληθές και τι ψευδές στο βιογραφικό του κ. Κασσελάκη».

Θάνος Δημάδης: Ο Κασσελάκης ουδέποτε εργάστηκε στο Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών στην Ουάσινγκτον

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Διευρύνει η ΝΔ την διαφορά της από το δεύτερο κόμμα, το κύμα αποσυσπείρωσης στον ΣΥΡΙΖΑ αναπτερώνει το ηθικό στο ΠΑΣΟΚ και τι θα κάνει ο Κασσελάκης με την «Αυγή» και το «Στο Κόκκινο» 

Θα συνεχίσει το μπαράζ δημοσκοπήσεων και τις επόμενες μέρες, χωρίς δραματικές ανατροπές τουλάχιστον για την διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από το δεύτερο κόμμα που όπως φαίνεται διευ...

Ρωμανός: «Ο κ. Ανδρουλάκης συνεχίζει να κερδίζει δικαιωματικά τον τίτλο του πράσινου ΣΥΡΙΖΑ για το κόμμα του»

Αιχμές κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη, αφήνει ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός. «Ο κ. Ανδρουλάκης συνεχίζει να κερδίζει δ...

Χρυσόγονος: Ο Κασσελάκης είναι ο Μαυρογιαλούρος του 2024, ο κασσελακισμός είναι μια μορφή τραμπισμού

Δριμεία κριτική στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, και στον «κασσελακισμό» εξαπέλυσε ο υποψηφίος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Χρυσόγονος. Όπως είπε σε ραδιοφωνική το...

Φόρτωση άρθρων...