Δευτέρα
20 Μαΐου 2024

Δημοσκόπηση Open: Σταθερό προβάδισμα υπέρ της ΝΔ - «Αγκάθι» για Μητσοτάκη η ακρίβεια (κάρτες)

Πολιτική

Με την ακρίβεια να αποτελεί το κυρίαρχο θέμα για τους πολίτες η δημοσκόπηση της εταιρείας Alco καταγράφει τη διαφορά της Ν.Δ με τον ΣΥΡΙΖΑ στο 8,1% αναδεικνύοντας ως κυρίαρχο στοιχείο που διαμορφώνει το πολιτικό σκηνικό την αγωνία για την οικονομική κατάσταση των νοικοκυριών που προκαλεί η ενεργειακή κρίση.

dim
dim

Δεν πείθει για μια ακόμη φορά ο Αλέξης Τσίπρας παρά τους ιδιαίτερα υψηλούς τόνους που έχει επιλέξει με την ακραία μικροκομματική εκμετάλλευση της ακρίβειας.

Καταλληλότερος για πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τρίτος πίσω από τον Κανένα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στο κυβερνών κόμμα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων.

dim

Η δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε για τον τηλεοπτικό σταθμό Open έρχεται να επιβεβαιώσει πως η ακρίβεια και η ανησυχία των πολιτών για την οικονομική τους κατάσταση διαμορφώνει και την αντιμετώπιση των πολιτικών κομμάτων. 6 στους 10 ανησυχούν περισσότερο για την ακρίβεια από ότι για τον πόλεμο ενώ ίδιο είναι και το ποσοστό όσων εκτιμούν πως η οικονομική κατάσταση της οικογένειά τους θα χειροτερέψει.

dim
dim
dim
dim
dim

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η επιστολή Μητσοτάκη στην Φον ντερ Λάιεν για τις πολυεθνικές: Οι τέσσερις προτάσεις για την ακρίβεια

Το Σάββατο ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέστειλε στην πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν, επιστολή ζητώντας παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη διαφορετική τιμο...

Μητσοτάκης από τη Θεσσαλονίκη: Θέτουμε σήμερα στην κυκλοφορία τα πρώτα από τα 110 ηλεκτρικά λεωφορεία

Στην εκδήλωση για την έναρξη των πρώτων δρομολογίων των ηλεκτρικών λεωφορείων που έφτασαν στη Θεσσαλονίκη, παρευρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα. Ο Πρωθυπουργός πήγε στο αμαξο...

Φόρτωση άρθρων...