Παρασκευή
23 Φεβρουαρίου 2024

Δουδωνής: «Η διαρροή του ονόματος της καταγγέλλουσας έγινε από τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτοί είναι οι δήθεν υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων»

Πολιτική

O Παναγιώτης Δουδωνής, Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» με τους δημοσιογράφους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη.

Σχολιάζοντας την καταγγελία εναντίον του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Γεωργούλη, από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, επισήμανε ότι: «Η ποινική προδικασία ιδίως σε χώρες όπως το Βέλγιο είναι μυστική. Έχει γίνει έρευνα από τη βελγική δικαιοσύνη για να φτάσουν στο σημείο να ζητηθεί άρση της ασυλίας του Ευρωβουλευτή. Είναι ξεκάθαρο, λοιπόν, ότι η διαρροή του ονόματος της καταγγέλλουσας έγινε από τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή είναι η επιτομή του φαρισαϊσμού. Βρίσκονται σε πλήρη αρμονία με την ανακοίνωση του κ. Γεωργούλη, η οποία είναι ένα μνημείο χυδαιότητας. Ο κ. Γεωργούλης ισχυρίζεται ότι πρόκειται για πολιτική δίωξη και ότι έγινε τώρα, ενώ ξέρει πολύ καλά ότι η καταγγελία έγινε πριν από 2,5-3 χρόνια και ότι απλώς οι βελγικές αρχές έκαναν την δουλειά τους, όλο αυτό το διάστημα. Άρα λέει ψέματα και προσπαθεί να ενοχοποιήσει το θύμα».

Ο Παναγιώτης Δουδωνής τόνισε ότι «ο κ. Γεωργούλης όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν να υποτιμήσουν το γεγονός ως μία δήθεν παρενόχληση, ενώ είναι μία καταγγελία για βαρύτατα ποινικά αδικήματα. Αυτοί είναι οι δήθεν υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», ενώ αναφέρθηκε και στην μικροκομματική διαχείριση του θέματος εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ.

«Επέδειξαν ιδιαίτερα φιλέρευνο πνεύμα στο να αποκαλύψουν το όνομα του θύματος, αλλά 2,5 χρόνια δεν ήξεραν τίποτα, και τους ήρθε η επιφοίτηση όταν έφτασε το θέμα στο Ευρωκοινοβούλιο» σημείωσε.

Ερωτηθείς για το κλίμα που διαμορφώνεται όσον αφορά στις μετεκλογικές συνεργασίες, ο Γραμματέας του Πολιτικού Σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής σημείωσε ότι: «Το ΠΑΣΟΚ είναι σε μία λογική αυτονομίας, προγραμματικής πολιτικής ενώ Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ είναι στη λογική ποιος είναι χειρότερος από τον άλλον. Εμείς μιλάμε θετικά και μιλάμε με το πρόγραμμά μας. Διέσπειραν μέχρι και fake news λέγοντας ότι θα πάμε με τον κ. Βαρουφάκη ενώ έχει ξεκαθαρίσει ο Πρόεδρος μας και άλλα στελέχη ότι αυτό δεν θα γίνει ποτέ. Το μόνο που ενδιαφέρει τη Νέα Δημοκρατία είναι η αυτοδυναμία, είναι αυτοαναφορικοί», σημείωσε ο Παναγιώτης Δουδωνής.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΝΔ για εταιρείες Κασσελάκη: Ο νόμος πάνω από όλα

Στο γεγονός ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ιδιοκτήτης αλλοδαπής εταιρείας, θέτοντας ζήτημα ασυμβίβαστου με την ιδιότητά του ως αρχηγού κοινοβουλευτικού κόμματος, απαντά η Νέα Δημο...

Φόρτωση άρθρων...