Παρασκευή
23 Φεβρουαρίου 2024

Δουδώνης: Η Kυβέρνηση να ενημερώσει για όσα είπε στην Κομισιόν σχετικά με τα αντιπλημμυρικά έργα

«Με δεύτερη επιστολή της, τον Φεβρουάριο του 2023 η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ξεκίνησε δεύτερη προσφυγή λόγω παραβάσεως κατά της Ελλάδας, αυτή τη φορά λόγω της μη έγκαιρης κοινοποίησης επικαιροποιημένων σχεδίων διαχείρισης κινδύνων πλημμύρας σύμφωνα με τις επιταγές της σχετικής Οδηγίας 2007/60», τονίζει ο Παναγιώτης Δουδώνης σε ανακοίνωσή του. 

«Με την επιστολή αυτή, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έθετε δίμηνη προθεσμία στην ελληνική κυβέρνηση να αποστείλει τις παρατηρήσεις της και να λάβει τα αναγκαία μέτρα συμμόρφωσης με το ενωσιακό δίκαιο», αναφέρει ο υπεύθυνος Κ.Τ.Ε. Θεσμών του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.  

«Ζητούμε, λοιπόν, από την κυβέρνηση να μας ενημερώσει σχετικά με τις διευκρινίσεις που δόθηκαν στην Επιτροπή έως τον Απρίλιο του 2023 και αν ελήφθησαν εν συνέχεια μέτρα προκειμένου να αρθεί η σχετική παραβίαση της Οδηγίας», προσθέτει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Πατήστε εδώ και δείτε την επιστολή

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανδρουλάκης: Οι πολιτικές της κυβέρνησης οδηγούν τον λαό να πληρώνει τις υψηλότερες ιδιωτικές δαπάνες για την υγεία σε όλη την Ευρώπη

Το αντικαρκινικό νοσοκομείο «Μεταξά» στον Πειραιά επισκέφτηκε το πρωί της Παρασκευής ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης. Συνομίλησε με ασθενείς, εκπροσώπ...

Φόρτωση άρθρων...