Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Δουδώνης: Η Kυβέρνηση να ενημερώσει για όσα είπε στην Κομισιόν σχετικά με τα αντιπλημμυρικά έργα

«Με δεύτερη επιστολή της, τον Φεβρουάριο του 2023 η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ξεκίνησε δεύτερη προσφυγή λόγω παραβάσεως κατά της Ελλάδας, αυτή τη φορά λόγω της μη έγκαιρης κοινοποίησης επικαιροποιημένων σχεδίων διαχείρισης κινδύνων πλημμύρας σύμφωνα με τις επιταγές της σχετικής Οδηγίας 2007/60», τονίζει ο Παναγιώτης Δουδώνης σε ανακοίνωσή του. 

«Με την επιστολή αυτή, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έθετε δίμηνη προθεσμία στην ελληνική κυβέρνηση να αποστείλει τις παρατηρήσεις της και να λάβει τα αναγκαία μέτρα συμμόρφωσης με το ενωσιακό δίκαιο», αναφέρει ο υπεύθυνος Κ.Τ.Ε. Θεσμών του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.  

«Ζητούμε, λοιπόν, από την κυβέρνηση να μας ενημερώσει σχετικά με τις διευκρινίσεις που δόθηκαν στην Επιτροπή έως τον Απρίλιο του 2023 και αν ελήφθησαν εν συνέχεια μέτρα προκειμένου να αρθεί η σχετική παραβίαση της Οδηγίας», προσθέτει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Πατήστε εδώ και δείτε την επιστολή

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μήνυμα Κ. Μητσοτάκη για το Πάσχα: Η σκέψη μας πρωτίστως στους πιο αδύναμους συμπολίτες μας

«Καθώς η Μεγάλη Εβδομάδα προσεγγίζει το τέλος της, η προσδοκία της Ανάστασης μας γεμίζει όλους ελπίδα, δύναμη και αισιοδοξία» τονίζει στο μήνυμά του από την Τήνο ο πρωθυπουργός Κυρ...

Κοντονής για Μάτι: Το δικαστήριο δίκασε με βάση τον Ποινικό Κώδικα που είχε ψηφίσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

Την απόφαση του δικαστηρίου που αφορά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι κλήθηκε να σχολιάσει προ ημερών στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας 91,6 και 105,8 ο πρώην υπουργός Δικα...

Φόρτωση άρθρων...