Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Εκλογές 2023: Ο Νίκος Ανδρουλάκης σε ανοιχτή συζήτηση με τη νέα γενιά, παρουσία της Ελένης Χρονοπούλου

O Nίκος Ανδρουλάκης συμμετείχε σε ανοιχτή συζήτηση με τη νέα γενιά, στην οποία έκανε την πρώτη εμφάνισή της και η Ελένη Χρονοπούλου, υποψήφια με το Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συμμετείχε στη συζήτηση που πραγματοποιείται στο Art Factory στον Ταύρο, σε μία ειδική εκδήλωση για τους νέους.

Την εκδήλωση συντόνισε η Ελένη Χρονοπούλου, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ και υποψήφια στην τρίτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας, ως εκπρόσωπος των ομογενών.

Η κυρία Χρονοπούλου ανακοίνωσε τη δημιουργία ενός νέου think tank, στο οποίο συμμετέχουν επιστήμονες και επαγγελματίες που ζουν στο εξωτερικό, όπως άλλωστε και η ίδια. Όπως ανέφερε, κατανοεί τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι νέοι στα χρόνια της κρίσης, αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον εκτός Ελλάδας.

Τώρα, με περισσότερους από 250 συμμετέχοντες, οι οποίοι μοιράζονται όλοι την κοινή ανάγκη για συντροφικότητα, η Χρονοπούλου τονίζει την ουσία της πολιτικής δράσης για όσους έχουν ζήσει στο εξωτερικό. «Δεν είναι πολιτικό τσιτάτο, είναι η ουσία της πολιτικής δράσης για εμάς. [...] Δεν έχεις επιλογή, είναι η μόνη επιλογή που έχεις. Να κρατάει ο ένας το χέρι του άλλου», είπε εμφανώς συγκινημένη.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής συζήτησης στον Ταύρο, δεκάδες νέοι που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό παρουσίασαν τις δικές τους θέσεις και εμπειρίες από όλο τον κόσμο.

Παρουσία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη, έδειξαν τη στήριξή τους στο ΠΑΣΟΚ και τον Νίκο Ανδρουλάκη, παρά το γεγονός ότι έχουν διαφορετικές αφετηρίες, ακόμη και πολιτικά.

Ο κ. Ανδρουλάκης πήρε τον λόγο μετά τις παρουσιάσεις και χαιρέτισε την πρωτοβουλία του ξένου δικτύου, τονίζοντας την ανάγκη «να ακούσουμε την Ελλάδα που είναι έξω». Προέτρεψε τους νέους να συμμετάσχουν στην προεκλογική εκστρατεία, να πιστέψουν στο ακατόρθωτο και να αγωνιστούν για μια χώρα χωρίς διαφθορά, που θα εκτιμά την ισότητα και τη δικαιοσύνη για όλους.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης μίλησε επίσης για τα δεινά της νέας γενιάς στην Ελλάδα, αναφερόμενος στους οικονομικούς αγώνες, την πανδημία και την ενεργειακή κρίση. Κατηγόρησε την κυβέρνηση για την τραγωδία των Τεμπών και επέμεινε ότι όλοι αξίζουν ίσα δικαιώματα, βάσει του νόμου.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σε Ημαθία και Πέλλα την Παρασκευή o Μητσοτάκης

Σε Ημαθία και Πέλλα θα περιοδεύσει την Παρασκευή ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Στις 10:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί στην παρουσίαση του «Ψηφιακού Σχολείου» από το...

Μητσοτάκης από Κατερίνη: Δεν υπάρχει χριστιανόμετρο και ο πατριωτισμός φαίνεται στην πράξη και όχι στα λόγια

«Η μόνη υπεύθυνη πατριωτική δύναμη, που εγγυάται τη σταθερότητα και την ασφάλεια της χώρας είναι η Νέα Δημοκρατία», τόνισε ο Πρωθυπουργός στην Κατερίνη.

Γεραπετρίτης για Βόρεια Μακεδονία: «Παραχωρήσεις στα θεμελιώδη δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές»

«Δεν υπάρχει περιθώριο για οποιαδήποτε παραχώρηση. Η Ελλάδα θα παρακολουθεί αυστηρά την κατάσταση στη Βόρεια Μακεδονία», τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, o οποίο...

Φόρτωση άρθρων...