Πέμπτη
16 Μαΐου 2024

Εκλογικό "συναγερμό" κηρύσσει ο Κ. Μητσοτάκης

Πολιτική

Να βρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα θα ζητήσει από τους βουλευτές του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της αξιωματικής αντιπολίτευσης που είναι προγραμματισμένη για τις 12 το μεσημέρι. 

Η γαλάζια Κ.Ο. συνέρχεται τις παραμονές δύο κρίσιμων μαχών που θα δοθούν στο Κοινοβούλιο μέχρι το τέλος του μήνα  και αφορούν αφενός τη συζήτηση επί του εκλογικού νόμου και αφετέρου την πρόταση της ΝΔ για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής που να διερευνήσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες οδηγήθηκε η χώρα στα capital control και στο 3ο Μνημόνιο.

Στη Συγγρού είναι πεπεισμένοι ότι «με την ψήφιση, την προσεχή εβδομάδα, των αλλαγών στον εκλογικό νόμο είναι ζήτημα χρόνου πότε θα στηθούν οι κάλπες».

Στο πλαίσιο αυτής της εκτίμησης ο πρόεδρος της ΝΔ θα ζητήσει από τα κοινοβουλευτικά στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μην εφησυχάσουν στη διάρκεια του καλοκαιριού και αντιθέτως να εντείνουν την παρουσία τους τόσο στο Κοινοβούλιο όσο και κοντά στους πολίτες που βιώνουν τις συνέπειες της παρατεταμένης φτώχειας που προκαλεί η φορομπηχτική κυβερνητική πολιτική.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης: Οι Ευρωεκλογές έχουν και εθνική διάσταση - Δρομολογούμε επενδύσεις Τεχνητής Νοημοσύνης στην Υγεία

Για την ανάγκη να έχει η Ελλάδα μία δυνατή φωνή στην ΕΕ αλλά και για τις προσπάθειες που γίνονται για αναβάθμιση της Υγείας μίλησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος...

Μητσοτάκης: Είμαι συγκλονισμένος από την αποτρόπαια επίθεση εναντίον του Πρωθυπουργού της Σλοβακίας

Μήνυμα για την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του Πρωθυπουργού της Σλοβακίας, Ρόμπερτ Φίτσο, έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μέσω ανάρτησης στο Twitter. «Είμαι σοκαρισμένος από την...

Φόρτωση άρθρων...