Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Εξεταστικές Επιτροπές κόντρα στη δημοσκοπική κατρακύλα

Πολιτική

Η σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τα δήθεν σκάνδαλα στην υγεία αποτελεί ένα ακόμα επικοινωνιακό πυροτέχνημα του κυβερνητικού συνασπισμού, που παρουσιάζει ακατάσχετη αιμορραγία ψηφοφόρων και επιχειρεί να επιβιώσει με τη σκανδαλολογία.

Η δημοσκοπική κατρακύλα του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ έχουν προκαλέσει νευρική κρίση στην κυβέρνηση και γι΄ αυτό καταφεύγει στο γνωστό δόγμα της παραγωγής μπόχας και δυσωδίας με τις καταγγελίες για διασπάθιση δημόσιου χρήματος στο νευραλγικό χώρο της υγείας.

Στη διάρκεια της συζήτησης που έγινε στη Βουλή ακούστηκαν για μια ακόμα φορά τα ίδια παραμύθια που ανακυκλώνουν σκανδαλοθηρικά έντυπα και δυστυχώς αναπαράγουν πολιτικοί αρχηγοί, οι οποίοι στερούνται αφηγήματος και έχουν περιπέσει σε απόλυτη ανυποληψία από την κοινωνία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στην πρεμιέρα του Αργυρού ο Κασσελάκης με τον Τάιλερ, το γλέντησαν από σουίτα με υψωμένη γροθιά

Πρεμιέρα στην αθηναϊκή νύχτα και το κέντρο διασκέδασης Fantasia έκανε χθες ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θα μπορούσε να λείπει. Σύμφωνα με βίντεο που είδα...

Στ. Κασσελάκης: Απολύτως σωστός και τεκμηριωμένος ο πατριωτισμός της Συμφωνίας των Πρεσπών

«Ο πατριωτισμός της Συμφωνίας των Πρεσπών ήταν απολύτως σωστός και τεκμηριωμένος», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος κατηγόρησε τη ...

Φόρτωση άρθρων...