Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

O Κυριάκος Μητσοτάκης θα ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς για τη συνάντηση με τον Ερντογάν

Τηλεφωνικές επικοινωνίες με τους πολιτικούς αρχηγούς θα έχει σήμερα και αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Πρωθυπουργός θα ενημερώσει τους αρχηγούς των κομμάτων της Αντιπολίτευσης για τη χθεσινή συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει την ενημέρωση μέσω τηλεφώνου, καθώς βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε σήμερα μέσω βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα. 

Ο Πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει τις τηλεφωνικές επαφές του με τους πολιτικούς αρχηγούς σήμερα και αύριο, τηρώντας κατ’ αρχήν την κοινοβουλευτική σειρά, ξεκινώντας με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα με τον οποίο και θα συνομιλήσουν στις 18:00. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει η επαφή με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη στις 19:00.

Το πρόγραμμα των επαφών του Πρωθυπουργού

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, κατόπιν επικοινωνίας του Γενικού Γραμματέα του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη, με τα γραφεία των πολιτικών αρχηγών, προγραμματίστηκαν οι παρακάτω επικοινωνίες:

Στις 18:00, ο Πρωθυπουργός θα έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς και αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα.

Στις 19:00, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη.

Στις 10:00, το πρωί της Τρίτης, ο Πρωθυπουργός θα έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Στις 10:30, ο Πρωθυπουργός θα έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκο Βελόπουλο.

Στις 11:30, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γραμματέα του ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γεραπετρίτης για Μονή της Χώρας: Εκτιμώ πως θα υπάρξει επαναξιολόγηση από την τουρκική κυβέρνηση

Την οικουμενική ακτινοβολία της Μονής της Χώρας ως πολιτιστικό αγαθό επισήμανε ο κ. Γιώργος Γεραπετρίτης εκτιμώντας πως η τουρκική κυβέρνηση θα επαναξιολογήσει την μετατροπή της σε...

Γεωργιάδης: Ο Μητσοτάκης θα καταγγείλει τη Συμφωνία των Πρεσπών, αν υπάρξει παραβίαση

Ο Υπουργός Υγείας στάθηκε στις προκλήσεις κυβερνητικών αξιωματούχων των Σκοπίων, τονίζοντας ότι «δεν υπάρχει αμφιβολία πως αν ο Μιτσκόσκι γίνει Πρωθυπουργός και συνεχίσει έτσι, ο Μ...

Μητσοτάκης: Δεν θα κυρώσουμε τα μνημόνια χωρίς απόλυτη συμμόρφωση στη Συμφωνία των Πρεσπών (Video&Photos)

Διπλό μήνυμα στα Σκόπια ότι ο δρόμος προς την Ευρώπη θα μείνει κλειστός και τα μνημόνια δεν θα κυρωθούν μέχρι να υπάρχει απόλυτη συμμόρφωση με ό,τι προβλέπει η Συμφωνία των Πρεσπών...

Φόρτωση άρθρων...