Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Επίσκεψη κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας στο Κιλκίς (Photos)

Επίσκεψη στον νομό Κιλκίς πραγματοποίησε κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, στο πλαίσιο των επισκέψεων του κόμματος ενόψει των Εθνικών Eκλογών της 25ης Ιουνίου.

Επικεφαλής του κλιμακίου ήταν ο πρώην υπουργός Εσωτερικών και υποψήφιος βουλευτής Ανατολικής Αττικής, Μάκης Βορίδης, ενώ σε αυτό συμμετείχε και ο πρώην υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου και υποψήφιο Βουλευτή Χίου, Νότη Μηταράκη πραγματοποίησε επίσκεψη στον νομό Κιλκίς.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας, ο Μάκης Βορίδης και ο Νότης Μηταράκης συνοδευόμενοι από τους υποψήφιους βουλευτές του νομού, τον πρόεδρο και τα μέλη της ΔΕΕΠ επισκέφθηκαν το Πολύκαστρο, όπου και συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Παιονίας, Κωνσταντίνο Σιωνίδη, συνομίλησαν με κατοίκους στο εμπορικό κέντρο της πόλης, συνάντησαν στην Ιερά Μητρόπολη Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ. Δημήτριο ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκαν το εμπορικό κέντρο της Γουμένισσας όπου συνομίλησαν με καταστηματάρχες και καταναλωτές.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με περιοδεία στις περιοχές Άγιο Πέτρο, Ευρωπό και Αξιούπολη, όπου συναντήθηκαν και συνομίλησαν με τους κατοίκους εκεί μεταφέροντας τις προγραμματικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη τετραετία.

Επίσκεψη κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας στο Κιλκίς

Στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος των επισκέψεων, ο πρώην Υπουργός Εσωτερικών και υποψήφιος Βουλευτής Ανατολικής Αττικής κ. Βορίδης ανέφερε: «Με τους καλούς μου συναδέλφους είχαμε την χαρά να συναντήσουμε, βεβαίως τα στελέχη μας, αλλά κυρίως να συνομιλήσουμε με πολίτες και να μεταφέρουμε ένα απλό και καθαρό μήνυμα, καθώς πηγαίνουμε πια στις εκλογές. Είναι πολύ λίγες οι μέρες και είναι ανάγκη να υπάρξει αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Είναι αυτή τη στιγμή η μόνη κυβερνητική πρόταση που υπάρχει. Είναι προφανές, ότι χρειαζόμαστε σταθερότητα και αποφασιστικότητα, για να συνεχίσουμε να πηγαίνουμε στην κατεύθυνση που ήδη έχουμε χαράξει. Είναι κρίσιμες αυτές οι εκλογές και το μήνυμα που θέλουμε να μεταφέρουμε στους πολίτες είναι ότι δεν υπάρχει περιθώριο για εφησυχασμό, για χαλάρωση ή και ακόμα μία αίσθηση αυτοπεποίθησης που ενδεχομένως δημιουργούν τα νικηφόρα αποτελέσματα των προηγούμενων εκλογών. Είναι σημαντικό η εντολή να δοθεί με καθαρό τρόπο. Εκείνο, το οποίο χρειάζεται το έθνος μας, η πατρίδα μας και ο λαός μας είναι τέσσερα χρόνια πρωθυπουργίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, με αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Γι’ αυτό παρακινούμε όλους τους πολίτες του Κιλκίς να κάνουν αυτό που έκαναν και την προηγούμενη φορά στις προηγούμενες εκλογές με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, με ακόμα μεγαλύτερη θέληση, με ακόμα μεγαλύτερη ισχύ».

Επίσκεψη στον νομό Κιλκίς πραγματοποίησε κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, στο πλαίσιο των επισκέψεων του κόμματος ενόψει των Eκλογών της 25ης Ιουνίου.

 
Από την πλευρά του ο πρώην Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου και υποψήφιος Βουλευτής Χίου, Νότης Μηταράκης, τόνισε: «Με ιδιαίτερη χαρά με τον συνάδελφο Μάκη Βορίδη και μαζί με τον συνάδελφο Γεώργιο Γεωργαντά, αλλά και όλο το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στον νομό, επισκεφθήκαμε σήμερα το Κιλκίς. Η Νέα Δημοκρατία έδειξε στην περίοδο 2019 - 2023 ότι είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τις μεγάλες προκλήσεις της χώρας, να στηρίξει την ελληνική οικονομία, να αντιμετωπίσει την πρόκληση στο μεταναστευτικό, να θωρακίσει την εθνική άμυνα. Ανταποκρινόμενη σε δύσκολες εποχές, κατάφερε να αποδείξει ότι έχει το σχέδιο, το όραμα και την ηγεσία να λύσει προβλήματα του τόπου.

Επίσκεψη κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας στο Κιλκίς

Εδώ στο Κιλκίς, όπως γνωρίζετε, αντιμετωπίσαμε μεγάλη πίεση από το μεταναστευτικό την περίοδο 2015 – 2019. Είχα δεσμευτεί στην τοπική κοινωνία, πρώτον να μειωθούν ουσιαστικά οι ροές, δεύτερον οι επιπτώσεις της κρίσης στις τοπικές κοινωνίες. Από τους χιλιάδες που βρίσκονταν στον νομό τα προηγούμενα χρόνια πλέον υπάρχει μία δομή μικρή, με λιγότερο από 500 διαμένοντες και στηρίξαμε την τοπική κοινωνία με €3,3 εκατομμύρια. Ο στόχος μας είναι τα επόμενα χρόνια ειδικά το μεταναστευτικό να μην ξανά αποτελέσει πρόβλημα για τις τοπικές κοινωνίες. Ανταποκριθήκαμε σε ό,τι δεσμευθήκαμε προεκλογικά».

Επίσκεψη κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας στο Κιλκίς
Επίσκεψη κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας στο Κιλκίς

 

Επίσκεψη κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας στο Κιλκίς

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Συνάντηση Γεραπετρίτη - Φιντάν στο Λονδίνο ενόψει της επίσκεψης Μητσοτάκη στην Άγκυρα

Στις 13 Μαϊού αναμένεται να συναντηθούν ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Άγκυρα. Σύμφωνα με το υπουργείο Εξωτερικών, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της επι...

Συνεδριάζει τη Μεγάλη Δευτέρα το Υπουργικό Συμβούλιο - Αναλυτικά τα θέματα στην ατζέντα

Στις 11:00, αύριο Δευτέρα, θα συνεδριάσει υπό τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, το Υπουργικό Συμβούλιο. Τα θέματα της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου είναι: -Παρουσία...

Φόρτωση άρθρων...