Τρίτη
04 Οκτωβρίου 2022

Επίσκεψη Νίκου Ανδρουλάκη στο Νοσοκομείο Κέρκυρας (Photos)

Πολιτική

Το Νοσοκομείο της Κέρκυρας επισκέφτηκε νωρίτερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ συνομίλησε με το διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εξαιτίας των ελλείψεων στις δομές υγείας της Περιφέρειας σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. 

Ιδίως για νησιά με μεγάλη τουριστική κίνηση, όπως η Κέρκυρα, τα προβλήματα εντείνονται τους καλοκαιρινούς μήνες.

«Είναι προτεραιότητα μας η ενίσχυση του δημόσιου χαρακτήρα της υγείας με δεδομένο ότι οι Έλληνες είναι τρίτοι πανευρωπαϊκά στις ιδιωτικές δαπάνες υγείας πίσω από τη Λιθουανία και τη Βουλγαρία. Και όταν ζούμε σε μια τέτοια εποχή ακρίβειας και φτωχοποιήσης του λαού, πρέπει να αποκλιμακώσουμε τις ανελαστικές δαπάνες κάθε οικογένειας. Ιδιαίτερα για την υγεία και την παιδεία», τόνισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ευχαρίστησε τον βουλευτή Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρη Μπιάγκη, για την πρωτοβουλία του να φέρει Τροπολογία στη Βουλή, η οποία μάλιστα υιοθετήθηκε από όλους τους τοπικούς βουλευτές, υλοποιώντας ένα αίτημα πολλών ετών. 

Οι δομές υγείας του νομού να γίνουν πιο ελκυστικές στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό με την ένταξη της Κέρκυρας στην Α’ Ζώνη των άγονων και προβληματικών περιοχών.

«Είναι ιδιαίτερα κρίσιμο να δίνονται ισχυρά κίνητρα για νέο ανθρώπινο δυναμικό στον τομέα της Υγείας, που έχει τόση ανάγκη το νησί», ανέφερε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ακόμα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ συμπλήρωσε ότι η θέσπιση ενός αξιοκρατικού πλαισίου στην επιλογή των διοικήσεων των νοσοκομείων μακροπρόθεσμα μακριά από κομματικές επιλογές, είναι προτεραιότητα.

Επίσκεψη Νίκου Ανδρουλάκη στο νοσοκομείο Κέρκυρας
Επίσκεψη Νίκου Ανδρουλάκη στο νοσοκομείο Κέρκυρας
Επίσκεψη Νίκου Ανδρουλάκη στο νοσοκομείο Κέρκυρας
Επίσκεψη Νίκου Ανδρουλάκη στο νοσοκομείο Κέρκυρας

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σκερτσος: Αναπτύσσεται με διπλάσιους ρυθμούς η ελληνική οικονομία σε σχέση με την Ευρώπη

Στους οικονομικούς – κοινωνικούς δείκτες που χτίζουν «τείχος προστασίας στην ελληνική οικονομία» αναφέρθηκε ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό ...

Λιβυκό κοινοβούλιο: Απορρίπτεται ως «παράνομη» η συμφωνία για τους υδρογονάνθρακες με την Τουρκία

Λίγη ώρα αφότου ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, διεμήνυσε ότι υπογράφηκε μνημόνιο κατανόησης με τη Λιβύη, βάσει του οποίου θα μπορούσαν να ξεκινήσουν οι έρευνε...

Ο Τσαβούσογλου υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με τη Λιβύη για τους υδρογονάνθρακες - Η αντίδραση της Αθήνας

Επίσημη επίσκεψη στη Λιβύη πραγματοποίησε σήμερα υψηλόβαθμη τουρκική αντιπροσωπεία «κατόπιν εντολής του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν», σύμφωνα με το τουρκικό υπουργείο Εξ...