Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Επίθεση ΝΔ: Τσίπρας, o πρωθυπουργός της γενιάς των 360 ευρώ

Πολιτική

Σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, με ανακοίνωσή της.

«Μέσα σε 3 χρόνια, ο πρωθυπουργός των φόρων διέλυσε και την αγορά εργασίας. Σύμφωνα με στοιχεία του ΕΦΚΑ, 1 στους 3 εργαζόμενους εργάζεται με συμβάσεις μερικής ή εκ περιτροπής απασχόλησης», τονίζει στην ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει τα εξής:

«Μέσα σε 3 χρόνια, ο πρωθυπουργός των φόρων διέλυσε και την αγορά εργασίας.

Σύμφωνα με στοιχεία του ΕΦΚΑ, 1 στους 3 εργαζόμενους εργάζεται με συμβάσεις μερικής ή εκ περιτροπής απασχόλησης.

Το ακόμη χειρότερο είναι ότι η πραγματικότητα είναι πιο δυσοίωνη από όσα δείχνουν οι αριθμοί. Και αυτό διότι οι υπέρογκοι φόροι και εισφορές, που έχει επιβάλει η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, έχουν οδηγήσει στην έξαρση της μαύρης εργασίας, αφού σε πολλές περιπτώσεις εργαζόμενοι υπογράφουν συμβάσεις μερικής απασχόλησης, ενώ στην πραγματικότητα δουλεύουν πλήρες ωράριο.

Ο κ. Τσίπρας που υποσχόταν κατώτατο μισθό 751 ευρώ δημιούργησε τη “γενιά των 360 ευρώ”. Μια γενιά κακοπληρωμένων και χαμηλής εξασφάλισης θέσεων εργασίας.

Η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή που θα φέρει εμπιστοσύνη, μείωση του μη-μισθολογικού κόστους, επενδύσεις και καλά αμειβόμενες δουλειές. Για να ξεφύγουμε από τη διαρκή ανασφάλεια και το συμβιβασμό με μία κοινωνία χαμηλών προσδοκιών».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης : Θέλουμε το ΕΣΥ να είναι ελκυστικό και για νέους γιατρούς -Τι είπε για τις υποδομές

Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε την Κλινική Χεριού-Μικροχειρουργικής Άνω Άκρου που ανακαινίστηκε πρόσφατα και το τμήμα επειγόντων περιστατικών, που βρίσκεται υπό ανακαίνιση

Νέα Αριστερά για Ημέρα Μνήμης Γενοκτονίας των Ποντίων: Θυμόμαστε και τιμούμε τους νεκρούς

Θυμόμαστε και τιμούμε τους νεκρούς, τους αγνοούμενους, τους ξεριζωμένους, σημειώνει η Νέα Αριστερά σε ανακοίνωση που εξέδωσε για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων. Όπ...

Φόρτωση άρθρων...