Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Επίθεση Τσελίκ στο Ευρωκοινοβούλιο: Εκτός πραγματικότητας και ανεύθυνη η έκθεση, βασισμένη σε ελληνικές θέσεις

Πολιτική

Ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος, χαρακτήρισε την έκθεση του ευρωκοινοβουλίου «εκτός πραγματικότητας» που βασίζεται στις ελληνικές θέσεις για τα θέματα της Ανατολικής Μεσογείου, του Αιγαίου και της Κύπρου.

Σύμφωνα με τον κ. Τσελίκ το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα πρέπει να υιοθετήσει μια στάση που να επικρίνει τις ευρωπαϊκές χώρες που δεν κάνουν τον ρόλο τους στο θέμα των μεταναστών και να ευχαριστεί την Τουρκία.

«Θα πρέπει επίσης να προτείνει ένα συγκεκριμένο σχέδιο δράσης για τα θεσμικά όργανα της ΕΕ που δεν εκπληρώνουν τις υποσχέσεις τους προς την Τουρκία» σημείωσε και πρόσθεσε ότι «θα πρέπει να δημιουργήσει συγκεκριμένους μηχανισμούς δημοκρατικής αλληλεγγύης στη βάση του διαλόγου και της δέσμευσης σε θέματα Δημοκρατίας και εξωτερικής πολιτικής».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κατρίνης: Να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη των πολιτών απέναντι στους θεσμούς και τη δικαιοσύνη

Βασικά σημεία συνέντευξης του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Μιχάλη Κατρίνη στο MEGA αναφορικά με τη δικαστική απόφαση για την τραγωδία στο Mάτι: Είναι ...

Φλωρίδης: Υποκριτική η κριτική του ΣΥΡΙΖΑ στη δικαστική απόφαση για την τραγωδία στο Μάτι

Συγκριτικά στοιχεία για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν οι Ποινικοί Κώδικες του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας τα εγκλήματα ανθρωποκτονίας και εμπρησμού κατέθεσε στη Βουλή ο Γιώργος ...

Φόρτωση άρθρων...