Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Πιερρακάκης- Πλεύρης στήνουν τον ψηφιακό φάκελο Υγείας

Το My Health μπορεί να φιλοξενεί ολόκληρο το ιατρικό ιστορικό του πολίτη

Αποτελεί επανάσταση η σωστή ενημέρωση του πολίτη για θέματα της υγείας του.

Και τούτο γιατί ο Φάκελος Υγείας αποτελεί μια μεγάλη μεταρρύθμιση και το μεγάλο στοίχημα για κάθε κυβέρνηση καθώς ο πολίτης με τη συγκεκριμένη εφαρμογή θα μπορεί να έχει πρόσβαση στα στοιχεία που βλέπει στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση ο γιατρός.

Έτσι ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης και ο υπουργός Υγείας Θανάσης Πλεύρης με το νέο ψηφιακό ΕΣΥ που ετοιμάζουν, παρουσιάζουν την εφαρμογή της ψηφιακής συνταγογράφισης σε μια χρονική αναδρομή από την 1/1 2012.

Δηλαδή θα μπορεί ο πολίτης να γνωρίζει ότι γνωρίζει για αυτόν ο γιατρός του (συνταγές φάρμακα, αγωγή).

Το My Health αποτελεί μία εφαρμογή η οποία θα εξελίσσεται συνεχώς με στόχο να μπορεί να φιλοξενεί ολόκληρο το ιατρικό ιστορικό του πολίτη. Όπως αναφέρεται στην περιγραφή της εφαρμογής το MyHealth αποτελεί τη νέα εφαρμογή της Ελληνικής Κυβέρνησης η οποία προσφέρει πρόσβαση στη συνταγογράφηση και τα παραπεμπτικά εξετάσεων.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ιερώνυμος για παρουσία Μητσοτάκη στη Μητρόπολη: «Εδώ είμαστε για να γιορτάσουμε, όλα τα άλλα τα βρίσκουμε» (Photos)

Στην αποκατάσταση των σχέσεων Πολιτείας και Εκκλησίας φαίνεται ότι προσβλέπουν ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος. Λίγες...

Η στεγαστική κρίση και η… σπιταρόνα

Στο στόχαστρο του ΠΑΣΟΚ μπαίνει και πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Στέφανος Κασσελάκης, με ηγετικά στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη να εκτιμούν πως δεν είναι ο κατάλληλος να ηγηθεί τόσο της αξιω...

Φόρτωση άρθρων...