Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

«Εθνική Δημιουργία»: Κρανιδιώτης και Τζήμερος διέγραψαν τον Μπογδάνο

Με κοινή τους δήλωση οι Θάνος Τζήμερος και Φαήλος Κρανιδιώτης, επικεφαλής του κόμματος «Εθνική Δημιουργία», ανακοίνωσαν ότι διέγραψαν τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Διέγραψαν τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο από το κόμμα «Εθνική Δημιουργία» ο Θάνος Τζήμερος και ο Φαήλος Κρανιδιώτης.

Όπως αναφέρουν σε κοινή τους δήλωση, η λύση της συνεργασίας τους κατέστη αναπόφευκτη, λόγω της προσωπικής στρατηγικής του, της αμετροεπούς και αντιδεολογικής συμπεριφοράς του, της απαξίωσης των αρχών μας, της υιοθέτησης, από μέρους του, της λογικής του πολιτικού κόστους, εις βάρος της συνέπειας, και του αλαζονικού του χαρακτήρα.

Η ανακοίνωση των Τζήμερου-Κρανιδιώτη:

«Με λύπη μας, ανακοινώνουμε τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Η λύση της συνεργασίας μας κατέστη αναπόφευκτη, λόγω της προσωπικής στρατηγικής του, της αμετροεπούς και αντιδεολογικής συμπεριφοράς του, της απαξίωσης των αρχών μας, της υιοθέτησης, από μέρους του, της λογικής του πολιτικού κόστους, εις βάρος της συνέπειας, και του αλαζονικού του χαρακτήρα, που υπονόμευαν την ενότητα και τις προοπτικές της προσπάθειάς μας. Συνεχίζουμε, για μια φιλελεύθερη πατριωτική πολιτική, με πυξίδα την κοινή λογική.

Θάνος Τζήμερος
Φαήλος Κρανιδιώτης»

 

Τι ενόχλησε τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο
Σύμφωνα με πληροφορίες η ρήξη ήρθε γιατί ο κ. Μπογδάνος διεφώνησε με τις επιθέσεις Κρανιδιώτη στον Νίκο Ανδρουλάκη. Μάλιστα, όπως λέγεται, ο κ. Μπογδάνος απαίτησε να κατέβουν οι σχετικές αναρτήσεις που άφηναν «απαράδεκτα υπονοούμενα και προσωπικούς χαρακτηρισμούς». Το αίτημα Μπογδάνου δεν έγινε δεκτό και η ρήξη ήταν αναπόφευκτη.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πρωτοφανές επεισόδιο: Ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών, Φλώρος, γρονθοκόπησε τον Γραμμένο της Ελληνικής Λύσης (εικόνες)

Επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών ο οποίος έχει πλέον ανεξαρτητοποιηθεί, Κωνσταντίνο Φλώρο σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στη Βουλή με τις πληροφορίες να α...

Ρωμανός σε Κασσελάκη: Οι δαπάνες για την υγεία είναι στο 5,8% του ΑΕΠ με αυξητικές τάσεις

Βολές κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία μέσω του εκπροσώπου Τύπου της, Νίκου Ρωμανού. O κύριος Ρωμανός τόνισε πως ο στόχος του ΣΥΡΙΖΑ και του αρχηγού του εί...

Φόρτωση άρθρων...