Σαββάτο
27 Ιουλίου 2024

Φλωρίδης για οπαδική βία: «Έχουμε εγκληματικές οργανώσεις που πρέπει να αποκτήσουν ονοματεπώνυμο»

Πολιτική

Στα μέτρα που ανακοινώθηκαν για την καταπολέμηση της οπαδικής βίας αναφέρθηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. «Έχουμε εγκληματικές οργανώσεις που πρέπει να αποκτήσουν ονοματεπώνυμο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Όλες οι προσπάθειες που είχαν γίνει παλαιότερα δεν είχαν αποδώσει για να αντιμετωπιστεί ριζικά το φαινόμενο. (…) Αυτά τα μέτρα είναι μόνο η αρχή», τόνισε ο υπουργός Γιώργος Φλωρίδης μιλώντας στην ΕΡΤ σχετικά με την οπαδική βία για να συμπληρώσει. «Είναι τεράστιες οι ευθύνες των ιδιοκτητών των ομάδων».

Ο Γιώργος Φλωρίδης ανέφερε, μεταξύ αλλων: «Είναι συντεταγμένοι στρατιωτικοί στρατοί. (…) Πρέπει να ενωποιηθεί η έρευνα στο χώρο του αθλητισμού, να διερευνηθούν οι διασυνδέσεις. (…) Έχουμε εγκληματικές οργανώσεις που πρέπει να αποκτήσουν ονοματεπώνυμο».

«Κινούνται παράλληλα η εφαρμογή των μέτρων και η δικαστική έρευνα» διευκρίνισε ο υπουργός Δικαιοσύνης ενώ υπογράμμισε ότι «η τοξικότητα δημιουργείται από δηλώσεις παραγόντων».

«Όσο προσπαθούν κάποιοι να ελέγξουν ΕΠΟ και διαιτησία τα πράγματα θα οδηγούν στη βία» είπε, ενώ σημείωσε ότι «οι ομάδες είναι διαχρονικές ιδέες ενώ οι ιδιοκτήτες προσωρινοί».

Κλείνοντας, έκανε έκκληση να αναλάβουν οι αρμόδιοι τις ευθύνες τους, «η δικαιοσύνη αναλαμβάνει τις ευθύνες της, ας κάνουν κι αυτοί που πρέπει τη δική τους».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γεωργιάδης: Συνωμοσιολογίες του Πολάκη το «στήσιμο» για τα κλάματα της Λινού, κοροϊδία εάν δεν τον διαγράψουν

Ως συνωμοσιολογία χαρακτήρισε ο Άδωνις Γεωργιάδης τα όσα ανέφερε σε ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης μετά τη διαγραφή του για το bullying ότι ήταν στημένο από την κυρία Λινού προσθέτο...

Λαζαρίδης για Τράπεζα Αττικής: Ο ΣΥΡΙΖΑ τη μετέτρεψε σε SYRIZA Bank, την κατέστρεψε και ζητάει και τα ρέστα

Τη σημασία κύρωσης της σύμβασης για τη συγχώνευση της Τράπεζας Αττικής με την Παγκρήτια Τράπεζα υπογράμμισε ο βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης κατά την ομιλία του σ...

Ανδρουλάκης: «Με συγκολλήσεις, παιχνίδια παρασκηνίου και οικονομικά συμφέροντα, δεν θα γίνει η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη»

Εκτενή αναφορά στην αύξηση του κόστους ζωής και τη "μείωση του πραγματικού εισοδήματος των πολιτών" έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, μιλώντας στο At...

Φόρτωση άρθρων...