Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Φλωρίδης για οπαδική βία: «Έχουμε εγκληματικές οργανώσεις που πρέπει να αποκτήσουν ονοματεπώνυμο»

Πολιτική

Στα μέτρα που ανακοινώθηκαν για την καταπολέμηση της οπαδικής βίας αναφέρθηκε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. «Έχουμε εγκληματικές οργανώσεις που πρέπει να αποκτήσουν ονοματεπώνυμο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Όλες οι προσπάθειες που είχαν γίνει παλαιότερα δεν είχαν αποδώσει για να αντιμετωπιστεί ριζικά το φαινόμενο. (…) Αυτά τα μέτρα είναι μόνο η αρχή», τόνισε ο υπουργός Γιώργος Φλωρίδης μιλώντας στην ΕΡΤ σχετικά με την οπαδική βία για να συμπληρώσει. «Είναι τεράστιες οι ευθύνες των ιδιοκτητών των ομάδων».

Ο Γιώργος Φλωρίδης ανέφερε, μεταξύ αλλων: «Είναι συντεταγμένοι στρατιωτικοί στρατοί. (…) Πρέπει να ενωποιηθεί η έρευνα στο χώρο του αθλητισμού, να διερευνηθούν οι διασυνδέσεις. (…) Έχουμε εγκληματικές οργανώσεις που πρέπει να αποκτήσουν ονοματεπώνυμο».

«Κινούνται παράλληλα η εφαρμογή των μέτρων και η δικαστική έρευνα» διευκρίνισε ο υπουργός Δικαιοσύνης ενώ υπογράμμισε ότι «η τοξικότητα δημιουργείται από δηλώσεις παραγόντων».

«Όσο προσπαθούν κάποιοι να ελέγξουν ΕΠΟ και διαιτησία τα πράγματα θα οδηγούν στη βία» είπε, ενώ σημείωσε ότι «οι ομάδες είναι διαχρονικές ιδέες ενώ οι ιδιοκτήτες προσωρινοί».

Κλείνοντας, έκανε έκκληση να αναλάβουν οι αρμόδιοι τις ευθύνες τους, «η δικαιοσύνη αναλαμβάνει τις ευθύνες της, ας κάνουν κι αυτοί που πρέπει τη δική τους».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σταθερά πρώτη η Νέα Δημοκρατία, τι δείχνει η μάχη του ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ - Που βρίσκονται τα άλλα κόμματα (κάρτες)

Την κυριαρχία της Νέας Δημοκρατίας καταγράφουν δύο ακόμη δημοσκοπήσεις. Την ίδια ώρα, στη δεύτερη θέση παραμένει ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τρίτο είναι το ΠΑΣΟΚ. Άνοδο της Νέας Δημοκρατίας,...

Ανδρουλάκης: «Η κοροϊδία και η αλαζονεία θα αποδοκιμαστούν από τον λαό στις Ευρωεκλογές»

Απάντηση στο δίλημμα περί σταθερότητας που θέτει ο Πρωθυπουργός, έδωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ. «Ο κ. Μητσοτάκης δίνει ένα ρεσιτάλ α...

Ανδρουλάκης από Κόρινθο: «Η Δημοκρατική Παράταξη μπορεί να ανοίξει την πόρτα εξόδου της Νέας Δημοκρατίας» (Photos)

Την αγορά της Κορίνθου επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης. Σε δηλώσεις του ο Νίκος Ανδρουλάκης ανέφερε: «Πριν ένα χρόνο...

Φόρτωση άρθρων...