Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Φώφη Γεννηματά: Στις 14:00 η κηδεία - Ο 17χρονος γιος της θα εκφωνήσει τον επικήδειο

Πολιτική

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος αλλά και ο ελληνικός λαός θρηνεί τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά, η οποία σε ηλικία μόλις 56 ετών έχασε την πολυετή μάχη που έδινε με τον καρκίνο, μετά από τη ραγδαία επιδείνωση της υγείας της και τη διάρκειας 14 ημερών νοσηλεία της στον «Ευαγγελισμό».

Η κηδεία της Φώφης Γεννηματά θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη με τιμές εν ενεργεία υπουργού.

Από τις 10:00 το πρωί η σορός της Προέδρου του ΚΙΝΑΛ θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα και μετά την εξόδιο ακολουθία θα ακολουθήσει η ταφή της στο Α Νεκροταφείο.

Στην εξόδιο ακολουθία στην Μητρόπολη, επικήδειο θα εκφωνήσουν τρεις θεσμικοί εκπρόσωποι και ένας από την οικογένεια.

Η  Πρόεδρος της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας και ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ Μανώλης Χριστοδουλάκης. Από την πλευρά της οικογένεια τον επικήδειο θα εκφωνήσει ο 17χρονος γιος της Φώφης Γεννηματά, Γιώργος.

Με τιμές εν ενεργεία υπουργού και δημοσία δαπάνη η κηδεία

Με τιμές εν ενεργεία υπουργού και δημοσία δαπάνη θα τελεστεί η κηδεία της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φωτεινής Γεννηματά.

Αυτό προβλέπει Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα και Εθνικής Άμυνας Νικόλαου Παναγιωτόπουλου, ως ελάχιστο φόρο τιμής "για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσέφερε στον Λαό, στην Πατρίδα και στο Έθνος διατελέσασα αναπληρώτρια Υπουργός, Υφυπουργός, Νομάρχης Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αθηνών - Πειραιώς, Πρόεδρος Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Βουλευτής".

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θύελλα αντιδράσεων μετά τις δηλώσεις Παππά περί προσυνεννόησης - «Φαντασιώσεις», λέει το ΠΑΣΟΚ

Θύελλα αντιδράσεων «σήκωσε» ο Νίκος Παππάς μετά την επίμαχη δήλωσή του ότι υπήρξε προσυνεννόηση μεταξύ των κομμάτων της αντιπολίτευσης για την κατάθεση της πρότασης δυσπιστίας κατά...

Γεραπετρίτης για Τέμπη: Υπήρχε μια σύνθεση ανθρωπίνων λαθών που οδήγησε στο μοιραίο

Για «σύνθεση ανθρωπίνων λαθών που οδήγησε στο μοιραίο» μίλησε ο Γιώργος Γεραπετρίτης στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση δυσπιστίας κατά της Κυβέρνησης για την...

Φόρτωση άρθρων...