Κυριακή
05 Μαΐου 2024

Φουντώνει η πολιτική αντιπαράθεση στον δρόμο προς τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Όσο πλησιάζουν οι Ευρωεκλογές φουντώνει ολοένα και περισσότερο η πολιτική αντιπαράθεση. Οι πολιτικοί αρχηγοί βρίσκονται σε θέσεις «μάχης» και εξαπολύουν σφοδρά πυρά ο ένας στον άλλον.

Νέα Δημοκρατία

Στην παρουσίαση του προγράμματος «ΑΙΓΙΣ», ύψους 2,1 δισεκατομμύρια βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος τόνισε πως κλιματική κρίση είναι παρούσα και πρόσθεσε πως η πρόληψη, η καταστολή και η αποκατάσταση με προτεραιότητα την προστασία της ανθρώπινης ζωής, είναι το αναγκαίο τρίπτυχο ενόψει ενός δύσκολου καλοκαιριού.

«Ξέρουμε ότι ο φετινός, ασυνήθιστος, θερμός και σχετικά άνυδρος χειμώνας, δυσχεραίνει την κατάσταση και μας υποχρεώνει να προετοιμαστούμε για δύσκολη αντιπυρική περίοδο. Δε θα πω μεγάλες κουβέντες. Στο μέτρο του δυνατού έχουμε κάνει ό,τι μπορούσαμε καλύτερο για να μας βρει το φετινοί καλοκαίρι όσο το δυνατόν πιο προετοιμασμένους».

ΣΥΡΙΖΑ

Την περιοδεία του στα νησιά συνεχίζει ο Στέφανος Κασσελάκης. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε το νοσοκομείο της Κω και συναντήθηκε με μέλη της διοίκησης και εργαζομένους.

«Στα νησιά που πήγαμε πολλοί κάτοικοι μας είπαν ότι αναγκάζονται να πάνε Αθήνα για τα ιατρικά τους θέματα και προφανώς, πέρα από τα εισιτήρια, έχουν και πάρα πολύ ακριβό κόστος διανυκτέρευσης».

Καιρού επιτρέποντος, οι επόμενοι σταθμοί του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ είναι η Κάλυμνος, η Λέρος, το Αγαθονήσι, η Πάτμος και η Ικαρία.

ΠΑΣΟΚ

Στόχος του ΠΑΣΟΚ η δεύτερη θέση για να αποκτήσει η χώρα Αξιωματική Αντιπολίτευση το μήνυμα του Νίκου Ανδρουλάκη.

«Θα είναι νίκη του ΠΑΣΟΚ να είναι δεύτερο κόμμα. Είναι κρίσιμο για την πατρίδα να μην κάνει η Νέα Δημοκρατία παρέλαση αλαζονείας».

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας συνεχίζει την περιοδεία του στον Καναδά, ενώ η Νέα Αριστερά σε εκδήλωση στο Πάρκο Ελευθερίας παρουσίασε τους υποψηφίους των ευρωεκλογών, με τον Αλέξη Χαρίτση να τονίζει πως το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος είναι η απάντηση στην απαξίωση της πολιτικής.

«Η πολιτική επιστρέφει γιατί διεκδικούμε και μπορούμε να ζήσουμε καλύτερα. Δε θα ξεμπερδέψετε με την Αριστερά». Μεταξύ των υποψηφίων είναι ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, οι πρώην υπουργοί Γιώργος Σταθάκης και Νίκος Φίλης, αλλά και ο Κωστής Καρπόζηλος, ο οποίος αναμένεται να αντικατασταθεί από τη θέση του εκπροσώπου τύπου του κόμματος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στην Τήνο για το Πάσχα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στην Τήνο θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την οικογένειά του, σε μία μικρή ανάπαυλα πριν από την προεκλογική περίοδο εν όψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίο...

Μαρινάκης για Κασσελάκη: Αντί να σιωπήσει για τις παραλείψεις του ΣΥΡΙΖΑ, εργαλειοποιεί την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου

Αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη αφήνει ο Παύλος Μαρινάκης με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την αποφυλάκιση του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή»,...

Φόρτωση άρθρων...