Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Γαϊτάνης: «Η Κυβέρνηση δεν μιλάει με υποσχέσεις, αλλά με αποτελέσματα»

«Η Κυβέρνηση δεν μιλάει με υποσχέσεις, αλλά με αποτελέσματα» είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Γαϊτάνης, σχολιάζοντας τις Εθνικές Εκλογές.

Ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε ότι, ενόψει των προσεχών εκλογών, η Ν.Δ. δεν επιδιώκει τη σύγκρουση αλλά τη σύγκριση με τον ΣΥΡΙΖΑ. 

«Θέλουμε οι πολίτες να συγκρίνουν τις δυο κυβερνήσεις και να βγάλουν τα συμπεράσματα τους και έτσι να προσέλθουν στις κάλπες», σχολίασε ο Τάσος Γαϊτάνης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Αντίθετα σημείωσε πως στο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκουν να δυναμιτίσουν τον πολιτικό διάλογο, φέρνοντας ως παράδειγμα την εργαλειοποίηση της υπόθεσης Novartis, τις επιθέσεις εναντίον της οικογένειας του πρωθυπουργού καθώς και τις πρόσφατες δηλώσεις και αναφορές του κ. Πολάκη, ο οποίος τελικά δεν εκδιώχθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ερωτώμενος για την υπόθεση του Γιάννη Ραγκούση και την κριτική που ασκεί η Νέα Δημοκρατία για το ζήτημα, ο Τάσος Γαϊτάνης τόνισε πως σήμερα υπήρξαν νέα στοιχεία, όπου φέρεται ο πρώην υπουργός να έχει προσλάβει τα παιδιά του σε μια επιχείρηση η οποία χρηματοδοτήθηκε από δάνεια για κοινωνικούς λόγους. «Θέλουμε να μας πει ως τι εργάζονταν εκεί τα δυο παιδιά του και κατά πόσο είναι νόμιμο και ηθικό να πάρει ένας δήμαρχος χρήματα που προορίζονται για κοινωνικές πράξεις και να φτιάξει μια βίλα που τη χρησιμοποιεί για επαγγελματικό σκοπό».

Ο Τάσος Γαϊτάνης υποστήριξε ότι απέναντι στην τοξικότητα, τη σκανδαλολογία και το διχασμό του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα έγινε μια συζήτηση για τα οικονομικά πεπραγμένα που πέτυχε η Ελλάδα τα τελευταία τέσσερα χρόνια, παρουσία του προέδρου του Eurogroup. 

«Οι δώδεκα αναβαθμίσεις της οικονομίας, η αύξηση του ΑΕΠ της χώρας, η αύξηση των εξαγωγών στο 40% του ΑΕΠ, το γεγονός ότι έχουμε τη μεγαλύτερη αποκλιμάκωση ως ποσοστό του ΑΕΠ του χρέους στην Ευρωζώνη, η δημιουργία 300 χιλιάδες νέων θέσεων εργασίας, η μείωση της ανεργία κατά επτά μονάδες σε σχέση με το 2019 και η αύξηση του κατώτατου μισθού κατά 20% δείχνουν ότι η κυβέρνηση δεν μιλάει με υποσχέσεις, αλλά με αποτελέσματα», υποστήριξε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Κλείνοντας την παρέμβασή του ο Τάσος Γαϊτάνης αναφέρθηκε στους νέους ανθρώπους. Επισήμανε ότι σήμερα η πατρίδα έχει πολιτική στέγασης για τους νέους που μέχρι χθες δεν υπήρχε, συμπληρώνοντας ταυτόχρονα ότι  τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχουν γίνει πάρα πολλά. 

«Από το επίδομα των δύο χιλιάδων ευρώ για τη γέννηση κάθε παιδιού, την ενίσχυση της Παιδείας, την αύξηση των πρότυπων σχολείων, τα βιομηχανικά διδακτορικά και την εξωστρέφεια του Ελληνικού πανεπιστημίου, το «πρώτο ένσημο», μέχρι την πολιτική για την επιστροφή των νέων επιστημών από το εξωτερικό πίσω στην πατρίδα», κατέληξε ο Τάσος Γαϊτάνης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φλωρίδης: Υποκριτική η κριτική του ΣΥΡΙΖΑ στη δικαστική απόφαση για την τραγωδία στο Μάτι

Συγκριτικά στοιχεία για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν οι Ποινικοί Κώδικες του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας τα εγκλήματα ανθρωποκτονίας και εμπρησμού κατέθεσε στη Βουλή ο Γιώργος ...

Μαρινάκης: Η επιστολική ψήφος ήρθε για να μείνει - Γράφτηκαν 202.556 εκλογείς από 128 χώρες

Ως μια «μεγάλη αλλαγή, που ήρθε για να μείνει» χαρακτήρισε την επιστολική ψήφο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Όπως είπε, η...

Ανδρουλάκης: Στις 9 Ιουνίου ανοίγει η πόρτα εξόδου της Ν.Δ. – Σας αξίζει μήνυμα αποδοκιμασίας

Νέα επίθεση κατά της Νέας Δημοκρατίας και κατά του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή. ...

Φόρτωση άρθρων...