Κυριακή
12 Μαΐου 2024

Γεννηματά για ΔΕΗ: Να υπερασπιστούμε την δημόσια περιουσία

Πολιτική

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, συναντήθηκε σήμερα με το Προεδρείο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ.

Αμέσως μετά η Φώφη Γεννηματά, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Οι μεθοδεύσεις της Κυβέρνησης Μητσοτάκη στο θέμα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΔΕΗ, εξυπηρετούν μόνο τους εκλεκτούς της, απέναντι στο δημόσιο συμφέρον.

Δεν επιτρέπει στη ΔΕΗ να συμβάλλει στην ομαλοποίηση της αγοράς ενέργειας, αφήνει απροστάτευτους τους καταναλωτές, την ώρα που οι αυξήσεις στο ρεύμα-και σε βασικά προϊόντα-πλήττουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Ενώ την ίδια ώρα κλείνει τα μάτια στα φαινόμενα κερδοσκοπίας των funds με τις τιμές της μετοχής της ΔΕΗ, που δημιουργούν ενδείξεις για «εσωτερική πληροφόρηση».

Απέναντι σε αυτές τις μεθοδεύσεις η επιλογή μας είναι σαφής: Να υπερασπιστούμε την δημόσια περιουσία, το συμφέρον του Ελληνικού λαού. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Γεραπετρίτης: «Θέματα κυριαρχίας δεν μπορούν να τεθούν στο τραπέζι με την Τουρκία»

Για την επικείμενη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, αλλά και την κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μίλησε σε συνέντευξή του ο Γιώργος...

Γεωργιάδης: Ίδια κυβέρνηση θα έχουμε και μετά τις ευρωεκλογές, κρίνεται όμως η κυβερνησιμότητα

«Στις 10 Ιουνίου ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της κάλπης στις ευρωεκλογές ίδια θα είναι η κυβέρνηση, κρίνεται όμως η κυβερνησιμότητα», τόνισε ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης σε...

Φόρτωση άρθρων...