Σαββάτο
25 Απριλίου 2026

Γεννηματά: «Ο κ. Τσίπρας με την αλήθεια έχει πάρει διαζύγιο»

Πολιτική

«Ο κ. Τσίπρας αφού έγινε με την πολιτική της ακραίας λιτότητας και της υπερφορολόγησης ο μεγάλος χορηγός της Νέας Δημοκρατίας, τώρα λέει νέο παραμύθι», αναφέρει η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

«Ζητά ψήφο για να αντιμετωπίσει δήθεν την δεξιά!! Όμως ο κ. Τσίπρας με την αλήθεια έχει πάρει διαζύγιο», τονίζει η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

«Ο μεγάλος κίνδυνος για την ζωή των Ελλήνων και την χώρα, είναι οι δεσμεύσεις που ανέλαβε με το Mνημόνιο, δεσμεύσεις πρέπει άμεσα να αλλάξουν», προσθέτει η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής.

«Εγγύηση για την βελτίωση της ζωής των Ελλήνων και την ανοδική πορεία της Ελλάδας είναι ένα ισχυρό Κίνημα Αλλαγής», καταλήγει η Φώφη Γεννηματά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...