Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Γεωργιάδης: «47 ευρώ είναι η ανώτατη τιμή για το μοριακό τεστ - Μπορεί να πωληθεί και φθηνότερα»

«Η Κύπρος έχει επιτύχει να έχει στο αεροδρόμιο της χαμηλή τιμή στα μοριακά τεστ ενώ το πλαφόν είναι στα 50 ευρώ», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1», ο υπουργός σημείωσε πως είναι πλήρως αξιόπιστα τα pcr test στην Κύπρο.

Όσον αφορά στο πλαφόν στα 47 ευρώ στα μοριακά τεστ στην Ελλάδα είπε πως αυτή είναι η ανώτατη τιμή του, δεν μπορεί να πωληθεί ακριβότερα αλλά μπορεί να πουληθεί σε χαμηλότερη τιμή.

Ακόμα, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ανέφερε πως πριν από οκτώ μήνες είχε μπει πλαφόν στα 60 ευρώ και πρόσθεσε πως οι μεγάλες αλυσίδες θέλουν να πάει παρακάτω το πλαφόν.

Επίσης, ο Άδωνις Γεωργιάδης συμπλήρωσε πως η Ελλάδα είναι η τρίτη χώρα στην Ευρώπη που διαθέτει δωρεάν τεστ ενώ για την συνταγογράφηση του τεστ είπε ότι ο γιατρός για να το γράψει θα πάρει αμοιβή. Στη συνέχεια, ο υπουργός επανέλαβε πως δεν υπάρχει καμία απολύτως περίπτωση lockdown, καθώς όπως είπε δεν υπάρχει υγειονομικός λόγος για κάτι τέτοιο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Χρυσοχοΐδης: Τα μέτρα για την ενδοοικογενειακή βία εφαρμόζονται, εντείνονται και εξελίσσονται

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μίλησε για τη βία κατά των γυναικών σε ανοιχτή εκδήλωση για την έμφυλη ισότητα, που διοργάνωσαν το “Free Thinking Zone” και το...

Φόρτωση άρθρων...