Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Γεωργιάδης: «Eτοιμάζω αγωγές κατά Πολάκη, Βαξεβάνη, της «Δημοκρατίας» και ενδεχομένως και του ΣΥΡΙΖΑ»

Αγωγές κατά του Παύλου ΠολάκηΚώστα Βαξεβάνη, της εφημερίδας «Δημοκρατία» και ενδεχομένως κατά του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως ετοιμάζει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων υπογράμμισε ότι ο Κώστας Βαξεβάνης πηγαίνει να απολογηθεί για βαρύτατα κακουργήματα.

Ο υπουργός κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι έχει φτιάξει ένα στρατό με τρολ, επισημαίνοντας ότι όποιος ισχυρίζεται ότι η ελληνική Οικονομία δεν πάει καλά έχει πολιτικό συμφέρον, ενώ επεσήμανε πως το προσεχές διάστημα η οικονομία θα πάει καλύτερα.

Μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1», αναγνώρισε πως η κρίση της ενέργειας μας βλάπτει, ενώ απέδωσε σε δημοσιονομικούς λόγους την μη μείωση στον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης στα καύσιμα.

«Η 70χρονη συνελήφθη να κλέβει τρόφιμα σε σούπερ μάρκετ στο Ίλιον και κάλεσα την εταιρία η οποία προέβη σε ενέργειες ώστε να μην γίνουν μηνύσεις», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος, γιος της Κατερίνας Παπακώστα, στο ευρωψηφοδέλτιο μετά την αποπομπή Παπανώτα

Ο γιος της Κατερίνας Παπακώστα, Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος, αντικαθιστά τον Δημήτρη Παπανώτα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Κωνσταντίνος Σιδηρόπουλος είναι ο πρώτος επιλαχών στ...

Φόρτωση άρθρων...