Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Γεωργιάδης: «Η διακοπή του φυσικού αερίου από τη Ρωσία μέσω του αγωγού Nord Stream 1 θα δημιουργήσει προβλήματα στην Ευρώπη»

«Η διακοπή του φυσικού αερίου από τη Ρωσία μέσω του αγωγού Nord Stream 1 θα δημιουργήσει προβλήματα στην Ευρώπη», ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Εκτίμησε πως εάν ο πλανήτης μπει σε ύφεση, θα επηρεαστούν η ανάπτυξη και οι επενδύσεις στην Ελλάδα, ενώ είπε πως ο χειμώνας που έρχεται θα είναι δύσκολος.

Μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1» και στην εκπομπή «Secret» , με τον Παναγιώτη Τζένο, σημειώνοντας ότι η Ελλάδα θα είναι σε καλύτερη κατάσταση, καθώς η χώρα έχει τον αγωγό TAP και τη Ρεβυθούσα, εξέφρασε την ανησυχία του για κοινωνικές εκρήξεις.

Επιπλέον, χαρακτήρισε κακοήθειες να λέγεται ότι οι υπουργοί έχουν κατεβάσει τα μολύβια.

Όσον αφορά στο νομοσχέδιο για τα ναυπηγεία τόνισε ότι διασώζονται όλες οι θέσεις εργασίας και οι εργαζόμενοι θα πληρωθούν τα χρήματα που τους χρωστάνε τα ναυπηγεία εδώ και 7-8 χρόνια.

Αναφορικά με τις πληροφορίες ότι ο Ερντογάν προγραμματίζει προσάρτηση των Κατεχομένων, επισήμανε πως δεν αποκλείεται να κάνει κάποια περίεργη κίνηση.

Όσον αφορά στη συστατική επιστολή προς υπήκοο του ψευδοκράτους που έγινε Έλληνας, απάντησε πως η υπόθεση δεν έχει ουσία. Σημείωσε πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει κάνει επενδύσεις εκατομμυρίων στην Ελλάδα.

Ακόμα, ανέφερε πως οι εκπτώσεις θα πάνε καλά και πως είναι μια ευκαιρία να ψωνίσει ο κόσμος σε καλύτερες τιμές

Δεν παρέλειψε να αναφέρει πως ο τέταρτος χρόνος κυβερνήσεων είναι προεκλογική χρονιά.

Επίσης, είπε πως το δίλημμα των εκλογών είναι Μητσοτάκης ή χάος.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...