Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Γεωργιάδης: «Ο εμβολιασμός είναι το μόνο πλάνο για να φύγουμε από την πανδημία»

Για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στους άνω των 60 ετών μίλησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο Άδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε το μέτρο γενναίο και δύσκολο, σημειώνοντας, ωστόσο ότι το 95% που νοσηλεύεται στις ΜΕΘ είναι άνω των 60, εκ των οποίων το 93% είναι ανεμβολίαστοι.

Ακόμα, ο υπουργός τόνισε ότι το συμφέρον της πατρίδας είναι να φύγει η πανδημία από την Ελλάδα και πως το μόνο πλάνο που υπάρχει στην πανδημία είναι ο εμβολιασμός.

Ερωτηθείς αν υπάρχει σχέδιο για νέο lockdown, υπογράμμισε ότι δεν υπάρχουν χρήματα για να το στηρίξουν, ενώ πρόσθεσε ότι η ανάπτυξη έχει ήδη φτάσει στη τσέπη του κόσμου.

«Όποιο μέτρο και αν έπαιρνε η Κυβέρνηση, ο ΣΥΡΙΖΑ θα έλεγε ότι είναι φασισμός», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ευρωψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ: Αυτοί είναι οι πρώτοι υποψήφιοι για τις προκριματικές εκλογές (ονόματα)

«Κλείδωσαν» οι πρώτοι υποψήφιοι για τις προκριματικές εκλογές για την κατάρτιση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ. Οι εκλογές είναι προγραμματισμένες να γίνουν στις 14 Απριλίου. ...

Κασσελάκης: Ο Πρωθυπουργός να δεσμευθεί σήμερα ότι η Ν.Δ. θα υπερψηφίσει τη σύσταση Προανακριτικής

Να απαντήσει σε τρία ερωτήματα, μεταξύ των οποίων και αν θα υπερψηφίσει τη σύσταση προανακριτικής, καλεί τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελά...

Φόρτωση άρθρων...