Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Γεωργιάδης: Σημαντικότερη ρύθμιση οι τριετίες - Μιχαηλίδου: Ο πήχης είναι ψηλά (Photos)

Tο «ξεπάγωμα» των «τριετιών» χαρακτήρισε ως σημαντικότερη ρύθμισή του στη θητεία του στο υπουργείο Εργασίας, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός έκανε έναν μίνι απολογισμό του έργου του κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης παραλαβής του υπουργείου Εργασίας στη Δόμνα Μιχαηλίδου.

Ο νέος υπουργός Υγείας επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι «ο χρόνος και η ζωή κινείται με πολύ μεγάλη ταχύτητα» και ότι μετά από την επιθυμία του πρωθυπουργού παραδίδει το τιμόνι του υπουργείου.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε ειδικότερα στις ρυθμίσεις που προωθήθηκαν κατά τη διάρκεια της θητείας του όπως η εργασία των συνταξιούχων χωρίς το πέναλτι του 30 τοις εκατό.

Γεωργιάδης: Σημαντικότερη ρύθμιση οι τριετίες - Μιχαηλίδου: Ο πήχης είναι ψηλά

Επίσης, αναφέρθηκε στο επίδομα μητρότητας σε επαγγελματίες και αγρότες, την καθιέρωση εργασίας σε πολλαπλούς εργοδότες, τις κυβερνητικές παρεμβάσεις για την ασφάλεια των εργαζομένων στις διανομές από τις καιρικές συνθήκες και ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό για το γεγονός ότι επιστρέφει μετά από 10 χρόνια στο νευραλγικό υπουργείο Υγείας.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου δήλωσε παίρνοντας το λόγο ότι «ο πήχης είναι πολύ ψηλά» και έκανε λόγο για ημέρα συγκίνησης και μεγάλης ευθύνης.

Μετά από 4,5 χρόνια παραλαμβάνω από έναν αποτελεσματικό υπουργό ένα υπουργείο που έχει καταφέρει πάρα πολλά ανέφερε μεταξύ άλλων η νέα υπουργός Εργασίας.

Γεωργιάδης: Σημαντικότερη ρύθμιση οι τριετίες - Μιχαηλίδου: Ο πήχης είναι ψηλά
Γεωργιάδης: Σημαντικότερη ρύθμιση οι τριετίες - Μιχαηλίδου: Ο πήχης είναι ψηλά
Ο υπουργός που έχει ταυτιστεί με την ασφάλεια των πολιτών
Το παγκόσμιο ρεκόρ ενός υπουργού
Δόμνα Μιχαηλίδου

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ευρωεκλογές: Με χαρακτήρα εθνικών εκλογών η «μάχη» για την κάλπη – Ανεβάζει στροφές η κυβέρνηση

Στο κόκκινο ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο όσο πλησιάζει η ημερομηνία των ευρωεκλογών με την κυβέρνηση και τα κόμματα να έχουν δώσει χαρακτηριστικά εθνικής κάλπης στην εκλογική α...

Συνεδριάζει τη Μεγάλη Δευτέρα το Υπουργικό Συμβούλιο - Αναλυτικά τα θέματα στην ατζέντα

Στις 11:00, αύριο Δευτέρα, θα συνεδριάσει υπό τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, το Υπουργικό Συμβούλιο. Τα θέματα της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου είναι: -Παρουσία...

Φόρτωση άρθρων...