Τρίτη
07 Μαΐου 2024

Γεωργιάδης: Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, σε έναν χώρο γνώριμο σε μένα από το παρελθόν

«Η διαχρονική εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο πρόσωπό μου αποτελεί για εμένα τεράστια ευθύνη», τονίζει νέος υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter) ο έπειτα από την ανακοίνωση των αλλαγών στο κυβερνητικό σχήμα.

«Όπως έκανα πάντα, και τώρα στο υπουργείο Υγείας θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, σε έναν χώρο γνώριμο σε μένα από το παρελθόν», προσθέτει ο υπουργός στην ανάρτησή του.

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη αναφέρει: «Η διαχρονική Εμπιστοσύνη του Πρωθυπουργού @kmitsotakis στο πρόσωπο μου αποτελεί για μένα τεράστια ευθύνη. Όπως έκανα πάντα και τώρα στο Υπουργείο Υγείας, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, σε έναν χώρο γνώριμο σε μένα από το παρελθόν. Οι ανάγκες των συνανθρώπων μας για καλύτερες υπηρεσίες Υγείας είναι ο πήχυς, που οφείλουμε να ξεπεράσουμε και θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για αυτό, με ανθρωπιά και αποτελεσματικότητα».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αντίστροφη μέτρηση για τις Ευρωεκλογές – Ποιες είναι οι στρατηγικές των κομμάτων

Από τα μέσα της εβδομάδας ξεκινά η αντίστροφή μέτρηση μέχρι τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου. Οι πολιτικοί αρχηγοί θα έχουν τριάντα ημέρες στη διάθεσή τους για να πετύχουν τη μέγιστ...

Φόρτωση άρθρων...