Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Γεραπετρίτης: Aκόμα και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ παραδέχτηκαν πως κέρδισε η κυβέρνηση στη ΔΕΘ

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, σχολίασε τα προγράμματα του Κυριάκου Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη

Πολιτική

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, «Status FM 107,7», σχολίασε τα προγράμματα του Κυριάκου Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη, τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά καθώς και την πορεία της πανδημίας στη χώρα.

Ξεκινώντας από τη σύγκριση της παρουσίας του πρωθυπουργού στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με εκείνη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός Επικρατείας επεσήμανε ότι ακόμη και στους κύκλους της αξιωματικής αντιπολίτευσης λένε πως «το κυβερνητικό στρατόπεδο κέρδισε στην παράταση, στο μέτρο που έχει δημιουργηθεί εσωστρέφεια για το ζήτημα αυτό στον ΣΥΡΙΖΑ».

Ωστόσο, η δική του άποψη είναι ότι «είχαμε δύο διαφορετικά πολιτικά υποδείγματα στην Θεσσαλονίκη: το πολιτικό υπόδειγμα του πρωθυπουργού, το οποίο ήταν ενός ηγέτη που έχει ένα μετρημένο λόγο και εντελώς ποσοτικοποιημένες πολιτικές, δίνει όραμα για την Θεσσαλονίκη και την Ελλάδα.

Από την άλλη πλευρά, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης χρησιμοποίησε ένα λόγο προσωπικό κατά του πρωθυπουργού - αρκεί να δείτε πόσες φορές αναφέρθηκε προσωπικά σε αυτόν - δεν απευθύνθηκε στο λαό. Στην πραγματικότητα ήταν μια ομιλία στην οποία αναμετρήθηκε με το παρελθόν του ο κ. Τσίπρας», δήλωσε.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης: Στα λόγια όλοι μπορούμε να είμαστε πολεμοχαρείς Τουρκοφάγοι, μπας και τσιμπήσουμε καμία ψήφο (Photos)

Στα Γιαννιτσά βρέθηκε το απόγευμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας που πραγματοποιεί στη Βόρεια Ελλάδα. Ο Πρωθυπουργός μίλησε για τον στόχο της Νέας Δ...

Φόρτωση άρθρων...