Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Γεραπετρίτης: «Αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά η παράσταση που έδωσε ο Πολάκης»

Πολιτική

Για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη που θα πρέπει να καταδικαστεί από το σύνολο του πολιτικού κόσμου έκανε λόγο ο Γιώργος Γεραπετρίτης, σχολιάζοντας τη συμπεριφορά του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας χθες στη Βουλή.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης για τον αναπτυξιακό νόμο ο Παύλος Πολάκης προσπάθησε να εστιάσει την ομιλία του στη υπόθεση της σκευωρίας Novartis και αρνήθηκε να συμμορφωθεί στις προειδοποιήσεις του προεδρεύοντα της Βουλής Χαραλάμπου Αθανασίου πως αν δεν μπει στο θέμα θα του κλείσει το μικρόφωνο. Τελικά η συνεδρίαση διακόπηκε. 

«Η Βουλή δεν είναι φόρουμ, ραδιοφωνικό ή τηλεοπτικό πλατό», τόνισε ο υπουργός Επικρατείας.

«Ο κ. Πολάκης επέμεινε για την παράσταση, για να κάνει κατάληψη στο έδρανο του ομιλητή. Αυτό εκφράζει αυταρχική λογική», επισήμανε ο Γιώργος Γεραπετρίτης.

«Η παράνομη βία θα πρέπει να καταδικάζεται σε κάθε μορφή της. Δεν θα υπάρξει καμία ανοχή σε τέτοιες ενέργειες», σχολίασε  για τις επιθέσεις αγνώστων με γκαζάκια στα σπίτια του δημοσιογράφου Δημήτρη Καμπουρακη και του πρόεδρου των ειδικών φρουρών Βασίλη Ντούμα αλλά και τις επιθέσεις του Ρουβίκωνα.

Ακόμα, ο Παύλος Πολάκης πρόσθεσε ότι εντός της ημέρας θα υπάρξουν ανακοινώσεις από την αστυνομία για όσα συνέβησαν.

Ερωτηθείς για τις επιθέσεις του Ρουβίκωνα δήλωσε ότι θα υπάρξουν ενέργειες, προκειμένου όλοι οι υπαίτιοι να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αλλαγή ατζέντας με υπουργικό συμβούλιο και κατώτατο μισθό - Μεταρρυθμίσεις και στροφή στην καθημερινότητα στο επίκεντρο

Χωρίς την παραμικρή κυβερνητική διαρροή καταψηφίστηκε με 159 όχι η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης για την τραγωδία στα Τέμπη μετά από ένα τριήμερο κοινοβουλευτικό σφυροκόπη...

Ευρωψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ: Αυτοί είναι οι πρώτοι υποψήφιοι για τις προκριματικές εκλογές (ονόματα)

«Κλείδωσαν» οι πρώτοι υποψήφιοι για τις προκριματικές εκλογές για την κατάρτιση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ. Οι εκλογές είναι προγραμματισμένες να γίνουν στις 14 Απριλίου. ...

Φόρτωση άρθρων...