Δευτέρα
13 Μαΐου 2024

Γεροβασίλη: Νέα κατάσταση, νέα καθήκοντα

Πολιτική

Η Όλγα Γεροβασίλη είχε οικοδομήσει μία βαθιά φιλική και πολιτική σχέση με τον Αλέκο Φλαμπουράρη και μέσω αυτού, βρέθηκε στο πολύ στενό περιβάλλον του Αλέξη Τσίπρα. 

Κάπως έτσι, η Όλγα Γεροβασίλη, έκανε δευτερογενώς αυτό που έκανε και ο Φλαμπουράρης: Δηλαδή, υποστήριζαν αυτό που έλεγε κάθε φορά ο Αλέξης Τσίπρας. Ωστόσο, Τσίπρας τώρα δεν υπάρχει(;). Έπειτα από δέκα χρόνια στην πρώτη γραμμή, είναι η πρώτη φορά που η Όλγα Γεροβασίλη καλείται να πάρει η ίδια αποφάσεις, να διαμορφώσει την δική της γραμμή και όχι απλώς να διεκπεραιώσει την βούληση του προέδρου...

Βεβαίως όποιος έβλεπε στο γνωστό ΣΥΡΙΖΑϊκό στέκι του Παγκρατίου, ακριβώς πάνω από την πλατεία Προσκόπων, την Όλγα με τον Στέφανο προ δύο εβδομάδων, θα καταλάβαινε πλήρως ότι η Αρτινή πολιτικός είχε αρχίσει να βρίσκει μια νέα συνταγή επιβίωσης: είχε αρχίσει, δηλαδή να οικοδομεί μία πολύ καλή σχέση με το νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – μάλιστα, διάφοροι άσπονδοι εσωκομματικοί της φίλη προεξοφλούσαν ότι όλα θα παρέμενε «ο άνθρωπος του προέδρου», ακόμη και... μετά την αλλαγή του προέδρου.

Ωστόσο, όλα αυτά τινάχτηκαν στον αέρα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Βλέπετε, όσο και αν η Γεροβασίλη γενικά αποφεύγει τις κακοτοπιές και δεν παίρνει θέση αν δεν είναι απολύτως απαραίτητο, μαζί με τον Αλέκο Φλαμπουράρη και μία ομάδα στελεχών που προσπαθούσαν να γεφυρώσουν το χάσμα μεταξύ Αχτσιόγλου και Κασσελάκη, κατέθεσαν τις περισσότερες τροπολογίες για την απόσυρση των διαγραφών μέσω «λαοδικείων».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...