Παρασκευή
09 Οκτωβρίου 2026

Γιαννούλης: «Η Καλαμαριά χρειάζεται έργα στην ώρα τους, όχι άλλες υποσχέσεις»

Ο Χρήστος Γιαννούλης χαρακτηρίζει θετική την υπογραφή της σύμβασης για την οδό Πόντου στην Καλαμαριά και ζητά σαφές χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης.

Στη διαμόρφωση της οδού Πόντου στην Καλαμαριά αναφέρεται σε δήλωσή ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης.

«Η υπογραφή της σύμβασης για τη διαμόρφωση της οδού Πόντου στην Καλαμαριά είναι μια θετική εξέλιξη. Ωστόσο, οι πολίτες έχουν κάθε λόγο να ζητούν σαφή χρονοδιαγράμματα και συγκεκριμένες δεσμεύσεις. Το ζητούμενο δεν είναι οι πανηγυρικές υπογραφές, αλλά η έγκαιρη ολοκλήρωση του έργου, χωρίς νέες καθυστερήσεις και αναβολές», τονίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Και βέβαια, δεν μπορούμε να ξεχνάμε την καθημερινότητα των Θεσσαλονικέων, με ένα Μετρό που εξακολουθεί να αντιμετωπίζει προβλήματα λειτουργίας. Η Θεσσαλονίκη δεν έχει ανάγκη από νέες τελετές και υποσχέσεις. Έχει ανάγκη από έργα που ολοκληρώνονται, υποδομές που λειτουργούν και σεβασμό στους πολίτες», αναφέρει ο Χρήστος Γιαννούλης.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Επίσκεψη Ανδρουλάκη στο Καστελλόριζο

Ο Νίκος Ανδρουλάκης επισκέπτεται το Καστελλόριζο στις 9–10 Οκτωβρίου. Στο πρόγραμμα σχολείο, ιατρείο, στρατόπεδο και συνάντηση με τη δημοτική αρχή.

Μαρινάκης: Ο κ. Τσίπρας αγνοεί βασικά δεδομένα για τα εξοπλιστικά – Κάνει φθηνή αντιπολίτευση στα συμφέροντα της χώρας

Ο Παύλος Μαρινάκης απαντά στην κριτική Τσίπρα για τα εξοπλιστικά και την ηλεκτρική διασύνδεση. Οι δηλώσεις για αναβαθμίσεις F-16 και παραλαβές F-35.

Φόρτωση άρθρων...