Τρίτη
21 Μαΐου 2024

Γιώργος Παπανδρέου: «Αγωνιζόμαστε για αλλαγή εποχής» (Photos)

«Να σηκώσουμε ξανά τον ήλιο τον πράσινο», τόνισε ο Γιώργος Παπανδρέου, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λάρισας.

«Στις 5 Δεκεμβρίου, δεν εκλέγουμε μόνο τον επόμενο πρόεδρο αλλά και το μέλλον της παράταξης για να ξαναπάρουμε την κεντρική δεσπόζουσα θέση στο πολιτικό σκηνικό», τόνισε ο υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής.

Σε ανάρτησή του ο Γιώργος Παπανδρέου αναφέρει: «Σήμερα, το Κίνημά μας βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Μπροστά σε αυτή την πραγματικότητα δεν μπορούμε να μείνουμε αμέτοχοι. Επιδιώκουμε μία επανάσταση ειρηνική, δημοκρατική, ανθρωποκεντρική. Που να έχει όφελος για όλους τους πολίτες. Που να την αισθανθούν στην καθημερινή τους ζωή. Αγωνιζόμαστε για αλλαγή εποχής και παραδείγματος και όχι απλά για τη στείρα εναλλαγή σε κομματικά και κυβερνητικά αξιώματα. #pamemprosta #Λάρισα».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Συρεγγέλα για Ευρωεκλογές: Να ψηφίσουμε ανθρώπους που θα αγωνιστούν για τη φανέλα της χώρας

Για τις επικείμενες ευρωεκλογές και τα μέτρα αντιμετώπισης της ακρίβειας μίλησε στον ΑΝΤ1 η Μαρία Συρεγγέλα. Η γραμματέας της ΝΔ δήλωσε: «Οι εκλογές αυτές είναι σημαντικές, καθώ...

Ανδρουλάκης από Καρδίτσα: Στη Θεσσαλία αποδείχθηκε περίτρανα η ανικανότητα του επιτελικού κράτους της Ν.Δ. (Photos)

Αιχμές κατά της Κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος επισκέφτηκε σήμερα την Καρδίτσα, περιοχή που επλήγη από τη σφοδρή κακοκαιρία Daniel. «Στη Θεσσαλία αποδείχθηκε...

Φόρτωση άρθρων...