Δευτέρα
20 Μαΐου 2024

H συγνώμη που χρωστάει ο ΣΥΡΙΖΑ στο Τσιόδρα-Οι κουτοπονηριές του Τσίπρα

Πολιτική

Έκπληξη αποτέλεσε για την κοινή γνώμη η χθεσινή συνάντηση του κ. Τσίπρα με τον Σωτήρη Τσιόδρα, μετά από τις επαναλαμβανόμενες επιθέσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στο πρόσωπο του επιφανούς καθηγητή στο παρελθόν επειδή τόλμησε να στηρίξει την προσπάθεια της χώρας για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Σαν να μην τρέχει τίποτα, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης φόρεσε το κοστούμι της μετριοπάθειας και θέλησε να περάσει το μήνυμα στους πολίτες ότι το κόμμα του είναι σοβαρό και έχει καθαρές θέσεις για την αντιμετώπιση του τετάρτου κύματος όταν πριν λίγους μήνες υποδαύλιζε κινητοποιήσεις στις γειτονιές της Αθήνας χωρίς την τήρηση των μέτρων προστασίας.

Η ηγεσία της Κουμουνδούρου συνεχίζει να παίζει σε διπλό ταμπλό, καθώς από τη μία κόπτεται για τη δημόσια υγεία και από την άλλη ανέχεται ή ακόμη και ταυτίζεται με τις ακραίες δηλώσεις του κ. Πολάκη χάνοντας κάθε ίχνος αξιοπιστίας απέναντι στη ζαλισμένη από τις εξελίξεις κοινή γνώμη.

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο Αλέξης Τσίπρας οφείλει μια συγνώμη στον κ. Τσιόδρα για τις προκλητικές επιθέσεις της «Αυγής», για τη στοχοποίηση από τους βουλευτές του κόμματος του, για τους πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς απαξίωσης του έργου του, αλλά και για την απόπειρα ταύτισής του με την Κυβέρνηση από διάφορους γυρολόγους της Κεντροαριστεράς.

Ας αφήσει λοιπόν τις κουτοπονηριές ο κ. Τσίπρας και ας βρει επιτέλους το θάρρος, αν μπορεί, να παραδεχτεί τα λάθη του παρελθόντος, γιατί είναι αυτά που απομακρύνουν κάθε μέρα όλο και περισσότερο του δημοκρατικούς και μετριοπαθείς πολίτες από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ για μήνυμα Ερντογάν: Ο κ. Μητσοτάκης θα σιωπήσει απέναντι σε αυτή την πρόκληση;

«Σε ένα προκλητικό του μήνυμα την Ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έγραψε πως σαν σήμερα άναψε ‘η σπίθα του πνεύματος της ανεξαρτησίας κ...

Βορίδης: Η συνέχιση της θετικής πορείας της χώρας διασφαλίζεται μόνο μέσα από μία ισχυρή ΝΔ

Μήνυμα ενόψει των Ευρωεκλογών 2024 έστειλε ο Μάκης Βορίδης, σε εκδήλωση της ΝΔ στον Μαραθώνα. «Στις 9 Ιουνίου οι πολίτες θα κληθούν να επιλέξουν τους εκπροσώπους τους, μεταξύ αυ...

Φόρτωση άρθρων...