Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Η ανανέωση της ΝΔ συνεχίζεται: Ποιοι είναι οι 32 που συνάντησε ο Μητσοτάκης (ονόματα)

Πολιτική

Ακάθεκτος συνεχίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης την επιχείρηση "ανανέωση" της ΝΔ, βάζοντας στην μηχανή της αξιωματικής αντιπολίτευσης ολο και περισσότερα νέα πρόσωπα.

Μόλις την περασμένη Τρίτη το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνάντησε ακόμα 32 στελέχη απο το γαλαζιο Μητρώο που περάσαν με επιτυχία τις διαδικασίες.

Μεταξύ των στελεχών που συνάντησε ο πρόεδρος της ΝΔ στο Μοσχάτο, όπως γράφει ο Γιώργος Σιαδήμας στην Realnews, ήταν ο ψυχίατρος στο νοσοκομείο Άγιοι Ανάργυροι της Κηφισιάς, Χρήστος Λιάπης που κινείται στα Τρίκαλα.

Απο την Θεσσαλονίκη, ο καρδιολόγος Διαμαντής Γκολιδάκης και ο οικονομολόγος Λάμπρος Καούδης, οi οποίοι ενδιαφέρονται να είναι στο ψηφοδέλτιο.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης Κώστας Χατζημιχαήλ, ο δημοτικός σύμβουλος Νάουσας, Προκόπης Μπίλης και η γιατρός Φανή Πατρή από την Πιερία

Από την Λάρισα ήταν η δικηγόρος Αθηνά Σιαφαρίκα ενω από την Αθήνα ήταν και η επίσης δικηγόρος Σοφία Νικολάου, η οποία κινείται στην Α' Αθήνας.

Ακόμα, ο προερχόμενος απο τις ένοπλες δυνάμεις, ο Θόδωρος Σιδηρόπουλος. Ο αντιστράτηγος ε.α., που έχει ειδικότητα στα οικονομικά, είναι ο σύζυγος της γαλάζιας βουλευτή της Β Αθήνας Κατερίνας Παπακώστα.

Τέλος ο παιδοψυχίατρος Μάνος Τσαλαμανιός που είναι διευθυντής στο Ασκληπειό Βούλας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μιχάλης Κατρίνης:  Οι ευθύνες για την ακρίβεια και τη διάλυση της δημόσιας υγείας έχουν το όνομα και τη σφραγίδα του κ. Μητσοτάκη

Στο διακύβευμα των ευρωεκλογών και το προσωπικό στοίχημα που έθεσε ο κ Μητσοτάκης για την κάλπη της 9ης Ιουνίου αναφέρθηκε μιλώντας στην ΕΡΤ ο κοινοβουλευτικός εκπροσώπος του ΠΑΣΟΚ...

Βορίδης: Η Ελλάδα υποστηρίζει την ευρωπαϊκή και ευρωατλαντική στρατηγική στο σύστημα των Βαλκανίων

Η Ελλάδα έχει μία συνεπή θέση, υποστηρίζει την ευρωπαϊκή και την ευρω-ατλαντική στρατηγική για το σύστημα των Βαλκανίων, αλλά από τη στιγμή που η στρατηγική αυτή γίνεται αποδεκτή κ...

Φόρτωση άρθρων...